2021.01.12. 15:54:15 8322 200

Több mint egyméteres pitont talált fürdőszobájában egy brit színész
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Több mint egyméteres királypitont talált fürdőszobájában a Coronation Street brit sorozat színésze, Harry Visinoni - írja a BBC.com.

Királypiton - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Királypiton

A férfi, aki Seb Franklint alakítja a 60 éve futó, ezzel csúcstartó sorozatban, szombaton fogat mosni lépett be hale-i otthonának fürdőszobájába, ahol egy kígyó meredt rá.

Az állat valószínűleg korábbi tulajdonosától szökött meg és a fal egy üregében bújt meg azóta. Ezek az állatok hosszú időt kibírnak két étkezés között - közölte az RSCPA brit állatvédő szervezet, mely a Lulu nevet adta a pitonnak.

A férfi kirohant a fürdőszobából, később barátnőjével benézve látták, hogy az állat a WC-ülőkéről mered rájuk. Kisebb tanakodás után visszatértek a fürdőszobába, de az állat addigra eltűnt.

Kígyókról szóló rémálmokkal terhelt, nyugtalan éjszaka után reggel hívták az RSCPA-t, a szakértők az állatot a fürdőszobai radiátor mögött találták meg.

Az állatvédők szerint a királypiton meglehetősen szelíd faj, veszélyt érezve azonban harap. Lulut végül egy párnahuzat segítségével fogták be.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...