2015.09.05. 14:30:52 8955 236

Tippek, hogy a bizsud sokáig eredeti színében ragyogjon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igen, az arany és az ezüst csillog a legszebben, de néha-néha, vagy még gyakrabban lehetetlen ellenállni a bizsuk csábításának. Hiszen mutatósak, sokfélék és jóval olcsóbbak is! Ám hátrányuk, hogy viszonylag hamar elszíneződnek. Szerencsére, a helyzet nem menthetetlen! A megoldás ezúttal a fürdőszobából érkezik.

Bizsu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bizsu

Szeretjük ékszeresdobozunk „hamiskás” darabjait is, ám ha eredeti színük helyett zöldes árnyalatúvá változnak, kissé megijedünk: „Akkor ennyi volt a kettőnk kapcsolata?”

Szerencsére nem!

Ahhoz, hogy bizsujaid újra eredeti fényükben és színükben tündököljenek, végy egy régi fogkefét, egy kis fogkrémet és átlátszó körömlakkot. A kefével és a krémmel tisztítsd meg óvatosan az ékszert, majd öblítsd le és hagyd megszáradni. Ha kész, jöhet rá egy réteg lakk.

Ha nagyobbacskával van dolgod

Nyaklánc esetén a körömlakkozás kicsit hosszadalmas lehet. Inkább fújj rá egy kis hajlakkot és viseld büszkén régi/új ékszered!

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...