2016.05.15. 16:00:00 8283 262

Tipegő „rendbontók” – Vicces videó, ami segít megérteni a kis gyerekes anyukákat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nehéz egyszerre jó anyának és jó háziasszonynak is lenni - nem is beszélve a többi női szerepről, aminek mindemellett meg kellene felelni. Nem kevés a feladatuk az anyáknak, ezt jól tudjuk, és mindez hatványozódik, amikor a baba elkezd tipegni és éppen a pakolós, felfedezős korszakát éli. Vicces videó!

Tipegő rendbontó | Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tipegő rendbontó | Fotó via youtube.com

Ezt a tündéri videót elnézve már nem is csodálkozunk azon, ha arra panaszkodik egy kisgyermekes anyuka, hogy egyszerűen semmire nincs ideje, és semmivel nem végez. :) Kedves anyukák, lehet, hogy nem is kell ezt takarítás dolgot annyira erőltetni, vagy be kell fogni az apucit, nagymamit! :) Segítséget kérni nem szégyen, sőt! Vagy egyszerűen fogadjuk el, hogy a lakást átmenetileg az uralma alá vonta egy 18 hónapos. ŐŐŐ, vendégek? Ne törődj velük, csak mutasd meg nekik ezt a videót, hiszen Te is tudod, hogy soha nem fogsz a végére érni a házimunkának..., és ez nem is baj! :)

Nézd meg Te is milyen lehet egy kisgyermekes anyuka egy napja, ha esetleg már nem emlékszel rá, vagy ha éppen most készülsz a szerepkörre! Rendbontás és fárasztó munka ide vagy oda, azért ezeken a húzásokon tudni kell mosolyogni is, mert ez a videó nagyon vicces (és egyben megható is)! Mi együtt érzünk!

Nicsak, ki "segít" anyának! :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...