2015.08.31. 18:00:00 14799 238

Thaiföld után szabadon: jön a tekert fagyi!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A FroYo (alias: Frozen Yoghurt, avagy fagyasztott joghurt) után itt van a thai fagyi-őrület! Minket teljesen elvarázsolt, hiszen a szemed láttára lesz a kiválasztott izgalmas összetevőkből és folyékony alapkrémből jeges finomság. Mindössze két perc alatt! Nézd meg a saját szemeddel!

Feltekert thai fagyi | Fotó: cappellosindo.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Feltekert thai fagyi | Fotó: cappellosindo.com

Thaiföldről indult világhódító útjára a tekert fagyi, ami reméljük, hogy idehaza is hamarosan elterjed. A thai utcai árusok friss összetevőkből két perc alatt készítenek Neked gusztusos és finom fagyit.

Te választhatod ki, hogy mik legyenek a hozzávalók, ők pedig két spatula segítségével összedarabolják és összekeverik a fagyialappal, amit aztán a fagyasztott felületen szétterítenek, és feltekernek, gyakorlatilag mint a palacsintát, csak egy spatulát is használnak a művelethez. A végeredményt pedig egy dobozban szervírozzák, szépen dekorálva.

Zseniális ötlet, bár ha tömegek jelennek meg a fagyis bódénál, akkor a kiszolgálás lassú lehet, viszont nem kell fagyigép és frissek az alapanyagok. Valamit valamiért.

Nézd meg, hogyan készítik a klasszikus Thai tekert fagyit!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...