2016.11.18. 17:00:00 10116 337

Tévézés helyett ezt csináld a pároddal, hogy jobban kötődjetek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor megismerkedtetek mindenfélét csináltatok együtt, kivéve a maratoni tévénézés… Aztán ahogy teltek múltak a napok, hónapok, évek egyre inkább a kanapé lett a közös programok középpontja, na és a televízió… Élesszétek fel újra a románcot ezekkel a programokkal, és felejtsétek el, hogy van tévétek!

Korcsolyázás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Korcsolyázás

1. Fedezzétek fel a saját városotokat vagy egy közeli kisvárost!

Sétáljatok a környéken, és keressetek egy kedves kávézót vagy cukrászdát, ahova vissza-visszatérhettek. Ha több időtök van, menjetek el egy közeli kisvárosba, és sétáljatok egyet ott is, előtte érdeklődjetek, hogy mit érdemes ott megnézni vagy megkóstolni, vagy hagyatkozzatok a vak szerencsére!

2. Menjetek el színházba!

Bár nem tartozik a legolcsóbb szórakozási formák közé, de az élmény, amit kaptok, sem az „olcsó” kategória. Válasszatok ki egy olyan darabot, amit mindketten szívesen megnéznétek, öltözzetek ki! Nagyszerű lesz!

3. Szeretkezzetek!

Talán ez a legegyszerűbb, és nem kell hozzá semmi más csak Te és Ő. ;)

4. Edzetek együtt!

Lehet közös szenvedélyt találni a sportban is. Mi lenne a legjobb választás számotokra? A futás, a kerékpározás, az úszás vagy a konditerem? Mindegy! Csak csináljátok együtt!

5. Menjetek el egy múzeumba!

Gyakorlatilag már minden témáról lehet kiállítást találni. Képzőművészet, autók, motorok, fotók, történelem vagy éppen egy ócenárium? Izgalmasabb és tartalmasabb kikapcsolódás lesz, mint gondolnád.

6. Főzzetek együtt!

A közös főzésre szánjatok időt, ne egy olyan alkalom legyen, amikor kapkodni kell, mert jönnek a vendégek. Készítsétek el egymás kedvenceit, ráérősen, borozgatva, közben egymással kacérkodva.

7. Csináljatok koktélokat együtt!

Szintén ne olyankor, amikor a vendégek szórakoztatása a cél, csak saját magatoknak készítsetek egy kis iszogatni valót. Közben hallgassatok meg egy albumot, amit régen sokat hallgattatok együtt, vagy éppen ellenkezőleg, még soha nem hallottátok, és ott vannak a nagy kedvencek is.

8. Csináljatok közös bakancslistát!

Melyek azok a dolgok, amiket közösen szeretnétek megtapasztalni? Írjátok össze egy papírra, és kezdjétek el beütemezni, hogy mit, mikor fogtok kivitelezni.

9. Menjetek el egy kalandparkba!

A különböző játékoknak köszönhetően izgalmas délutánotok lesz, és olyasmit is kipróbálhattok, amit ezelőtt még soha. De elmehettek simán egy bob pályára vagy canopy-zni (kötélpálya) is.

10. Tanuljatok valami újat együtt!

Lehet ez egy új nyelv, a motorozás vagy esetleg egy hangszer, főzés vagy festés is, attól függően, hogy mi az, ami mindkettőtöket érdekli.

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...