2019.03.02. 17:53:48 13340 444

Természetes tisztaság! – Így tisztítsd a fürdőszobád természetes szerekkel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi, háziasszonyok tudjuk: az élet apró örömei közé tartozik, amikor az ember megtalálja a tuti befutó fürdőszoba tisztító szert. Ha ez megvan, utána már csak be kell spájzolni belőle, hogy mindig legyen kéznél, ha jön a takarítás ideje.

Tiszta fürdőszoba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tiszta fürdőszoba

Ám az is igaz, hogy ezek általában nem éppen a legtermészetesebb szerek, így ha fürdőszobánk tiszta is lesz tőlük, a környezetünket már kevésbé kíméljük velük.

Fürdőszoba tisztítás, egyszerűen

Pedig vannak olyan anyagok, szerek, amikhez könnyebben, olcsóbban is hozzájuthatunk, és használatukkal, ha csak egy kicsit is, de teszünk bolygónk egészségéért! Íme, néhány, a háztartásban fellelhető „csodaszer”!

Nem csak a piskótába!

Míg sütéskor általában a sütik állagán javít, addig a fürdőszobában, dugulás esetén lehet a segítségedre a szódabikarbóna. Az eldugult lefolyóba szórva igazi csodaszer lehet.

Még mindig a sütésnél tartunk…

Naná, hogy a sütőpor a másik legnépszerűbb csodaszer a fürdőszobánkban! Némi ecettel vegyítve remekül oldja a vízkő-, illetve a rozsdafoltokat!

Ha már ecet…

… akkor érdemes hozzá egy kevés sót vegyíteni, egy szórófejes flakonba tenni, és szétoszlatni a fürdőkád felületén. Egy szivaccsal súrold át az egészet, majd bő vízzel öblítsd le! Ha makacs a szennyeződés, ismételd meg a műveletet!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...