2024.04.16. 15:39:04 5344 207

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.

Centikben (is) mért kilogrammok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Centikben (is) mért kilogrammok

Fogyás természetes úton – egy próbát megér!

Mielőtt valaki egyből kés alá fekszik, természetesen érdemes megpróbálkozni az életmódváltással és természetes alternatívákkal. Sport, mozgás, diéta – és a többi. Ha nem is egyik napról a másikra hoz eredményt, hosszú távon nagyon nagy fejlődést érhetünk el.

Előfordulnak azonban olyan esetek, amikor a kóros túlsúly kezelése már nem várhat, és komolyabb egészségügyi problémákkal is együtt járhat. Ilyenkor érdemes szakemberrel konzultálni, és fontolóra venni a fogyasztó műtétet.

Miért nem kell tartani a műtéttől? Mik a potenciális kockázatok?

Érthető, ha az emberben van egy kis félsz a műtét előtt – sőt, talán már a gondolata is aggodalommal tölthet el. A jó hír viszont az, hogy a 21. században vagyunk, ahol az orvostudomány rohamos léptékben fejlődik. Egy gyomorszűkítő műtét pedig egyre nagyobb biztonsággal elvégezhető.

Természetesen nem lenne fair nem beszámolni a kockázatokról sem: nagyon ritkán előfordulhat akár súlyos szövődmény is, ha valamelyik szerv-, ideg vagy ér megsérül. Ilyenkor azonban, amikor a műtét tényleg szükségessé válik, gyakran a már fennálló egészségügyi kockázatok jóval meghaladják a beavatkozással járó potenciális veszélyforrásokat.

A lehető legjobb megoldás megtalálása – konzultáció szakorvossal!

A fogyasztomutet.hu oldalán további információkat lehet találni a gyomorszűkítő műtétekről és edukálódni a témában. Ami pedig biztos, hogy minden páciens csakis a lehetséges kockázatok tudatában, szakmai ajánlások és ellenjavallatok alapján dönt.

A klinikán túlsúly csökkentő-, gyomor sleeve- vagy gyomor bypass műtét is elvégezhető – dr. Lóderer Zoltán magasan képzett, gyakorlott orvosi csapata pedig a legkorszerűbb eljárások keretében kínálnak segítséget a legsúlyosabb fokú elhízás esetén is.

A címben feltett kérdésre a válasz tehát az, hogy igen, elérhető jelentős fogyás műtéttel. A legtöbb esetben a sikeres beavatkozást követően heteken, hónapokon belül elérhető a gyógyulás – az eredmények pedig önmagukért beszélnek.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...