2016.12.09. 17:06:53 8347 247

Téli álomesküvő – kreatív esküvői tematikák
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mostani szokásoktól eltérően télen esküdnél? Azon túl, hogy egyedibb esküvőd lehet, még a násznép is hálás lesz neked, amiért kiszakítod őket a borongós szürkeségből. Hogy még kreatívabb legyen az esemény, válaszd ki a kedvenc ünnepi vagy téli motívumodat, és építs a téma köré!

Karácsonyi esküvő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi esküvő

Mutatunk néhány variációt, amit kedvedre magatokra szabhatsz:

December – Karácsony

Amellett, hogy nagyon kézenfekvő és változatos jelképeket tudsz megeleveníteni egy decemberi esküvőn, nagyon körültekintőnek kell lenned a szervezésnél. Jó előre le kell foglalnod az időpontot és a helyszínt, hiszen a legjobb vendéglátóhelyek hamar megtelnek az évzáró céges és baráti társaságoktól. Másrészt a legtöbb család amúgy is magasabb költekezésbe fog ez idő tájt az ünnepek miatt, megterhelő lehet a meghívottak pénztárcájuknak a lagzid, de mindemellett több régen látott rokonnal tudnak találkozni egy időben, és igazán hangulatos lagzi kerekedhet ki így – mérlegelj!

Amennyiben tényleg elkötelezett vagy a csodás december iránt, bátran meríts az ünnepkör színeiből, hangulatából. Fagyöngy, magyal, gömbök, tobozok, fenyőág és gyertyák, mind-mind segítségedre lehetnek a dekoráció egyedivé tételénél. Viszont arra mindenképp ügyelj, hogy ne ess át a ló túloldalára, csínján a színekkel!

Január – Jégvarázs

A legelegánsabb téli téma – személyes kedvencem - a hó és jég. Ki ne álmodott volna arról kislány korában, hogy hercegnőként lép az oltár elé? Megkoronázhatod a nagy napod azzal, ha melegszívű jégkirálynőként tündökölsz herceged mellett. Jelszavunk: Még több kristály! Érdemes a fényes, jeges színek mellé egy melegebb pasztell árnyalatot választani, hogy ne legyen túlságosan fagyos az összhatás.

Február – Farsang

Amennyiben bohém, bulizós pár vagytok, bátran ajánlom nektek a farsangi mulatságból építkező lakodalmat. Régebben a magyarság körében a vízkereszttől böjtig terjedő időszak a párválasztás, az eljegyzések és a lakodalmak időszaka volt. Amellett, hogy kis retro hatást is belecsempészhetsz az estébe, igazán vidám atmoszférát teremthetsz a termekben, ahol egyik vendég sem fog feszengeni. A velencei karnevál szépséges álarcai is előkerülhetnek, és a klasszikus ételsort is megfűszerezheted fánkokkal.

S végezetül még egy jó tanács: pároddal közösen próbáld kitalálni a részleteket. Főként azon keveseket, amelyek a vőlegényt szívből érdeklik, így ő is magáénak fogja érezni az esküvőtöket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...