2024.09.20. 17:40:26 746 30

Téged manipulálnak? – 2+1 jel, hogy igen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A manipulatív emberek ravasz módszerekkel képesek befolyásolni másokat a saját céljaik elérése érdekében. Gyakran kedvesek, meggyőzőek és könnyen elnyerik a bizalmat, de a szándékaik mögött sokszor önérdek és rejtett motivációk húzódnak meg.

Lélek Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lélek Fotó: 123rf.hu

A manipulatív emberekkel való kapcsolat káros lehet, hiszen gyakran kihasználják a másik fél gyengeségeit, és érzelmi játszmákba bonyolódnak. A manipuláció jelei között lehet a bűntudatkeltés, az érzelmi zsarolás vagy a folyamatos kontrollra törekvés. Fontos, hogy felismerjük ezeket a jeleket, és távolságot tartsunk, mielőtt túl mélyen bevonódnánk a hálójukba.

  • Mint a kiscicák! No, nem úgy dorombolnak, inkább úgy hízelegnek a manipulatív emberek. Egy bók, egy kis kedvesség és máris a markukban vagy! Legalábbis ők azt gondolják!

  • Éljenek a kétségek! Legalábbis a manipulatív emberek számára biztosan! Előszeretettel használják a gázláng-effektust vagy taktikát, amikor folyamatosan kétségek között tartják a másikat az adott szituációban, vagy az élet minden területén is.

  • Vigyázz, mert az empátiádra hajt! A manipulatív emberek sokszor próbálják beállítani úgy az adott helyzetet, hogy ők az áldozatok. Ebben az esetben az együttérző képességedre hajtanak, úgyhogy csak óvatosan velük, ne dőlj be mindennek!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...