2019.04.11. 18:01:03 10688 395

Tedd könnyebbé az ágyneművasalást!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nagy valószínűséggel nem vagyok azzal egyedül, hogy a vasalás nem tartozik éppen a kedvenc házimunkáim közé. Először is valahogy sikerül mindig egy óriási ruhahegyet összehoznom a vasalatlan ruhadarabokból. Másodszor (pont emiatt) nálam a vasalás egy-egy alkalommal bizony éjszakába nyúló küldetés!

Ágynemű - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ágynemű

Még a pólók hagyján, azokkal még el is vagyok, sőt, még az ingeken is valahogy túlteszem magam. Viszont a vasalatlan ágyneműkre ránézve úgy érzem, ennek soha nem lesz vége. És persze, egyszer vége lesz, de jó lenne, ha gyorsíthatnánk a folyamaton. A lenti trükk talán segíthet!

Így könnyítsd meg az ágyneműk vasalását!

Ha megszáradtak az ágyneműid, hajtogasd őket simára, amennyire csak lehet. Az egyes rétegek közé pedig tegyél egy-egy kisméretű törölközőt! 2 órácskát hagyd így pihenni a huzatokat! Könnyebb lesz kivasalni őket, ha egyáltalán szükséged lesz a vasalásra!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Nem csak a testi adottságokat örökölhetjük, hanem a lelkieket is

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon a feldolgozatlanul hagyott érzelmeinket átadhatjuk-e a gyermekeinknek? Vajon azáltal, hogy eltemetjük a minket ért megrázkódtatásokat (félelem, harag, gyász, kapcsolati problémák), a gyermekeinknek kell majd befejezni azokat?

Ezt tudja az Air Fryer, azaz a forrólevegős fritőz

Az Air Fryer, vagy forrólevegős fritőz, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb konyhai eszközévé vált, és számos háztartásban megtalálható. Ez a modern főzőeszköz nem csak a gyors és hatékony főzést teszi lehetővé, de legfőbb ismertetőjele a minimális olajfelhasználás, ami azt jelenti, hogy az ételek ízletesen ropogósak lesznek, de kevesebb zsírt tartalmaznak. Most bemutatjuk az Air Fryer előnyeit és néhány ötletet ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a konyhai csodagépből.

A krampusz: A téli ünnepek sötétebb oldala

A krampusz egy olyan figura, akit a téli ünnepek kapcsán sokan ismernek, különösen Közép-Európában és az Alpok régiójában. Bár a Mikulás hozza az ajándékokat a jó gyerekeknek, a krampusz a rossz magatartású gyermekeket "látogatja meg". Ez a különös alak az ünnepi szezon sötétebb és hagyományokkal rendelkező oldalát reprezentálja. Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a krampusz történetét, szimbolikáját és azokat a hagyományokat, amelyek körülveszik ezt a misztikus alakot.