2019.04.11. 18:01:03 10797 396

Tedd könnyebbé az ágyneművasalást!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nagy valószínűséggel nem vagyok azzal egyedül, hogy a vasalás nem tartozik éppen a kedvenc házimunkáim közé. Először is valahogy sikerül mindig egy óriási ruhahegyet összehoznom a vasalatlan ruhadarabokból. Másodszor (pont emiatt) nálam a vasalás egy-egy alkalommal bizony éjszakába nyúló küldetés!

Ágynemű - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ágynemű

Még a pólók hagyján, azokkal még el is vagyok, sőt, még az ingeken is valahogy túlteszem magam. Viszont a vasalatlan ágyneműkre ránézve úgy érzem, ennek soha nem lesz vége. És persze, egyszer vége lesz, de jó lenne, ha gyorsíthatnánk a folyamaton. A lenti trükk talán segíthet!

Így könnyítsd meg az ágyneműk vasalását!

Ha megszáradtak az ágyneműid, hajtogasd őket simára, amennyire csak lehet. Az egyes rétegek közé pedig tegyél egy-egy kisméretű törölközőt! 2 órácskát hagyd így pihenni a huzatokat! Könnyebb lesz kivasalni őket, ha egyáltalán szükséged lesz a vasalásra!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...