2020.11.01. 17:08:02 7686 201

Teázó csillagjegyek: zsályás teakeverék a Skorpiók ajánlásával
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Skorpiók teakeveréke egy manapság eléggé aláértékelt, de annál hasznosabb zöld fűszert tartalmaz. Az ókorban a bölcsesség és a hosszú élet növényeként ismerték, de fogfájás ellen és égési sérülésekre is használták.

Zsálya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zsálya

A Skorpió csillagjegynek ajánlott tea tehát zsályát tartalmaz, amely elfogyasztásával kedélyállapotunk javítható és kisebb emésztési bajok is orvosolhatók lehetnek. Az erős akaratú csillagjegyhez amiatt is passzol, mert vonzódik az élet rejtett összefüggései felé. A zsálya erős ízét és a karakteres tea jellegét szederrel enyhíthetjük.

Zsályás teakeverék Skorpióknak

Hozzávalók 24 főzethez:

  • Fél csésze (5 gr) fekete tealevél,
  • negyed csésze (30 gr) apróra vágott, sült mogyoró,
  • negyed csésze (25 gr) apróra vágott, szárított szeder,
  • fél ek. szárított zsálya

Elkészítés:Egy közepes tálban keverjük jól el a szárított és aprított alapanyagokat. Teakeverékünk ezennel készen is van, hogy sokáig élvezhessük a különböző aromákat benne, zárjuk egy aromazáró edénybe.Főzetenként 1-2 teáskanálnyit forrázunk le 240 ml, forró vízben, majd hagyjuk állni minimum 5 percig. Az elkészült teánk egyaránt fogyasztható melegen és hidegen.

Forrás: tasty.co

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

„Szabad szappanozni…” – Erre használd a szappant a kézmosáson kívül!

Lehet szögletes, kerek, kicsi, vagy nagy, boltban vásárolt, kézműves, vagy akár házilag, általad készített. Az illatát nézve pedig a variációk száma végtelen. Naná, hogy a szappanról van szó, ami nem csak bőrünk ápolására szolgál, hanem a háztartás, otthonunk számos pontján bevethető még!

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.