2020.02.04. 16:46:26 6877 264

Teázó csillagjegyek: Teakeverék Vízöntőknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Vízöntő jegy szülöttei hiába nem szeretik a rutinszerű dolgokat, egyedi napirendjükbe mégiscsak belefér alkalomadtán egy jó kis teázás. Közösségi kapcsolataikat csak ápolniuk kell valahogyan, nemigaz?

Nyugtató tea - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyugtató tea

Bár az tény, hogy széleskörű ismeretséggel rendelkeznek, azonban csak kevés emberrel tartanak igazán közeli kapcsolatot. A csillagjegy számára fontos, hogy kifejezésre juttassa egyediségét, éppen ezért egy nem mindennapi ízvilágú teakeverék ajánlott neki.

Matétea különleges ízesítéssel

Összetevők:

5 gr matétea, 30 gr apró kockára vágott szárított ananász, ½ ek. szárított rozmaring ½ ek. szárított zsálya

Elkészítése:

Egy közepes tálba öntsük bele a teafüvet, majd adagoljuk hozzá egyesével az össze többi hozzávalót, mindegyik jól belekeverve.

Egy légmentesen zárható csatos fedelű üvegbe célszerű tárolni, és javasolt 1 hónapon belül elfogyasztani az így kapott teakeveréket.

1-2 teáskanálnyi teakeveréket forrázunk le 240 ml forró vízzel, majd 5 perc áztatás után szűrjük le, és ízlés szerint fogyasszuk melegen vagy akár jegesteaként is.

A fenti hozzávalókból 24 főzetnyi csésze teát lehet elkészíteni.

Forrás: https://tasty.co/recipe/aquarius-tea-blend

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...