2020.08.04. 17:59:12 10712 293

Teázó csillagjegyek: Teakeverék Oroszlánoknak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeszélyes és szenvedélyes. Ugye, hogy illik ez a két jelző az oroszlán csillagjegyűekre? Szerintetek ugyanez elmondható lehet-e egy teára is? Naná, ugyanis az oroszlánoknak kitalált tea pontosan tükrözi a személyiségüket!

Teakeverékek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Teakeverékek

A büszke és kissé akaratos csillagjegy szeret nagyvonalú lenni mindazokkal, akik tisztelik őt. Továbbá kiélvezi az élet örömeit, neki a luxus étkezés terén is kijár. Emiatt lehet az, hogy a nem túl gyakori fehér tea szolgál alapul a más minőségi összetevőket is tartalmazó teakeverékében?

Hozzávalók 24 adaghoz:

  • 1/3 csésze (5 gr) fehér tealevél
  • ¼ csésze (5 gr) szárított rózsaszirom
  • ¼ csésze (30 gr) szárított citrom
  • ¼ csésze (30 gr) szárított őszibarack darabok
  • fél tk. szárított gyömbér

Elkészítés: Egy közepes edénybe ki a teafüvet, majd öntsük hozzá az összes többi, fent felsorolt alapanyagot. Vigyázva, hogy ne nagyon törjük el a hozzávalókat, óvatosan, de alaposan keverjük el. Máris készen vagyunk a teakeverékkel!

A szárított hozzávalóknak hála a teakeverék légmentesen záródó tartóban 1 hónapig is eltárolható.

Fogyasztása:

240 ml forró vízben áztassunk ki egy adaggal, azaz 1-2 teáskanállal a teafűből. 5 perc múlva szűrjük le. Ízlésünk és az aktuális évszak hőmérséklete szerint melegen és hidegen is fogyasztható!

Forrás: tasty.co

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...