2020.05.16. 17:45:22 8819 289

Te mit kezdesz a „bugyikkal”? – Avagy mire jó a genotherm?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, jó ideig a becsületes nevét sem tudtam ennek az igen fontos irodai eszköznek, pedig boldogult diákkorom óta hű társam a mindennapjaimban. Aztán egy sok-sok évvel ezelőtti írószerbolti vásárlásom alkalmával, amikor is „bugyit” szerettem volna venni, az eladó felvilágosított, hogy az bizony a genotherm.

Fényképek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fényképek

Pedig ez az aprócska műanyag tasak nagy segítségünkre lehet nem csak az irodai, de a hétköznapi életben is!

Mire jó a genotherm?

  • Legyen a fontos irataid gyűjtőhelye! Hiába a digitális világ, azért fontos iratokat nem árt archiválnunk, nyomtatva megőriznünk. Hogy ezek ne kallódjanak el, gyűjtsd őket genothermbe. Ezek mehetnek egy kisebb vagy nagyobb mappába, amibe szépen lefűzheted a megpakolt tasakokat.

  • Jöhetnek a receptek is! A digitális világban az a jó, hogy szinte azonnal megtalálod minden finomságnak a receptjét. És az a rossz, hogy amilyen gyorsan megtalálod, olyan hamar el is felejted, hogy hol is volt. Persze, az állandó nyomtatás nem túl környezetkímélő megoldás, de ha már nyomtatsz, akár egy használt papír hátoldalára is kerülhet a recept. Ez pedig mehet egy genothermbe, és kész is a saját receptes könyved!

  • Album neked, vagy a családnak! Kerülhetnek a kis tasakokban képek is! Ezeket összefűzve, aztán folyamatosan bővítve készülhet a családi album!

  • Bölcsis, ovis, iskolás alkotások? Ebben a helyük! Évekre lebontva is gyűjtheted, és néhány év múlva milyen jó lesz majd elővenni és megnézegetni őket együtt a már nagy gyerkőccel!

Forrás: kivulbelulboldogsag.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Nem csak a testi adottságokat örökölhetjük, hanem a lelkieket is

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon a feldolgozatlanul hagyott érzelmeinket átadhatjuk-e a gyermekeinknek? Vajon azáltal, hogy eltemetjük a minket ért megrázkódtatásokat (félelem, harag, gyász, kapcsolati problémák), a gyermekeinknek kell majd befejezni azokat?

Ezt tudja az Air Fryer, azaz a forrólevegős fritőz

Az Air Fryer, vagy forrólevegős fritőz, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb konyhai eszközévé vált, és számos háztartásban megtalálható. Ez a modern főzőeszköz nem csak a gyors és hatékony főzést teszi lehetővé, de legfőbb ismertetőjele a minimális olajfelhasználás, ami azt jelenti, hogy az ételek ízletesen ropogósak lesznek, de kevesebb zsírt tartalmaznak. Most bemutatjuk az Air Fryer előnyeit és néhány ötletet ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a konyhai csodagépből.

A krampusz: A téli ünnepek sötétebb oldala

A krampusz egy olyan figura, akit a téli ünnepek kapcsán sokan ismernek, különösen Közép-Európában és az Alpok régiójában. Bár a Mikulás hozza az ajándékokat a jó gyerekeknek, a krampusz a rossz magatartású gyermekeket "látogatja meg". Ez a különös alak az ünnepi szezon sötétebb és hagyományokkal rendelkező oldalát reprezentálja. Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a krampusz történetét, szimbolikáját és azokat a hagyományokat, amelyek körülveszik ezt a misztikus alakot.