2020.12.12. 17:47:55 12299 256

Te melyik nőtípusba tartozol?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bizonyára te is hallottál már az alfa típusú nőkről. Azonban van másik két típus is rajtuk kívül. Te vajon az alfa, béta, vagy az omega típus jellemébe tartozol?

Nők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nők

Természetesen ne gondold, hogy egy kategóriába lehet beskatulyázni az egyébként igen összetett és egyedi személyiséged. Viszont szórakoztató megnézni, hogy a tulajdonságaink mégis melyik nőtípust erősítik. Egyik csoport sem jobb, vagy rosszabb a másiknál. Mindegyiknek megvan az erőssége és egyben a gyengesége is. Nézzük, melyik típus illik rád igazán:

Az alfa típusú nők

A siker és a sikerhez vezető út nélkülözhetetlen eleme az alfa típusú nőknek. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy ez a mozgatórugójuk. Nagyon nem szeretik a beosztott szerepet, a feladatokat inkább ők osztják ki és nem nekik „dirigálnak”. Általában pont ezek miatt a tulajdonságok miatt töltenek be vezető szerepet. Ezek a típusú nők nem fognak szépíteni, sokszor jellemző rájuk a nyers megfogalmazás. Azonban, ha jobban megismerjük őket, bebizonyosodik, hogy nagyon szórakoztató személyiségek. Továbbá egyenes barátok. Mivel veszteni nem kifejezetten szeretnek, a versengés és féltékenykedés jelen van a mindennapjaikban. Ez a típus állandóan előre akar tervezni és nagyon ki tudnak billeni a ritmusukból, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzelték. Egy független és domináns típus. Önmagában már a megjelenésével is tisztelet parancsol. Az alfa típusú nő kizárt, hogy egy rossz kapcsolatban maradjon, inkább van egyedül, mint egy hozzá méltatlan társ oldalán.

A béta típusú nők

A béta nők sok mindenben hasonlítanak az alfa nőkhöz. Rendkívül erősek és éles gondolkodásúak, ám ők inkább megmaradnak az élvonal hátterében. Kifinomultabban, bölcsebben kezelik az élet adta helyzeteket. A megalkuvás ennél a típusnál már nagyobb számban van jelen, mint egy alfa típusú nőnél. Jól átlátják a dolgok mögöttes tartalmát és törekednek a lehető legoptimálisabb megoldásra. Egy igen maximalista típus, ezért néha úgy tűnhet nincs elég önbizalma, de ennek azaz oka, hogy a legjobbat szeretnék kihozni magukból. Ezért sem tartják magukat vezetésre alkalmas személynek. Ők inkább a csendestársak, a háttérben irányítanak. A béta nők, inkább az otthon melegét választják a karrier helyett. Nagyszerű családanyák, a szerelemben nagyon hűségesek és önzetlenek, de ha nem kapják meg a párjuktól ugyanezt a figyelmet, a szerelmük már tova is libbent. Szeretnek sokat elmélkedni és ennek megfelelően cselekedni. Csendesebb, visszafogottabb személyiségek.

Az omega típusú nők

Az igazi empaták! Érzékenyek és elragadóak. Az omega nők azok, akikre mindig lehet számítani. A bajban azonnal menedéket nyújtanak. Ez a típus inkább segít, mint elfogad, sokan nehezen is ismerik ki. Sokszor helyezik maguk elé mások igényeit. Ez persze nem jelenti azt, hogy könnyen ki lehet őket használni, tudja mikor kiáltson nemet és vonuljon vissza barlangjába kipihenni a fáradalmakat. Mivel nagyon megbízhatók, az emberek szívesen fordulnak hozzájuk segítségért, igazán gondoskodó típusok az omega nők. De a béta nőkhöz hasonlóan ők is inkább zárkózottabb típusok. A béketeremtő képességüknek köszönhetően kiválóan tudják a környezetüket harmóniában tartani. Egy nagyon alázatos típusról beszélünk, ha az omega nőkről van szó.

Bármelyik típusba is tartozz, tudd, hogy egyedi és megismételhetetlen vagy!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...