2020.05.16. 13:40:40 9483 321

Te iszol minden nap mentateát? – Ezekért érdemes!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nagy többség általában a feketére, a zöldre, vagy a gyümölcsre szavaz, már ha a teáról van szó. Pedig hasonlóan rászolgált a népszerűségre a mentatea is, amely pikáns ízével és megannyi pozitív tulajdonságával szintén az élvonalba kerülhetne.

Mentatea - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mentatea

Mert naponta mentateát inni nem csak különleges dolog, hanem nagyon egészséges is!

Igyál mentateát, mert…

  • … helyettesítheted vele a kávét! Ha napközben érzed úgy, hogy egy kávé sokat segítene rajtad, de nem szeretnél koffeint fogyasztani, akkor igyál egy csésze mentateát. A mentol frissít, és sokat segíthet a koncentrációképességed javításában!

  • … segíthet fellélegezni! A kellemes mentol könnyedén felfrissítheti légzésedet!

  • … megszüntetheti az orrdugulást! Egy csésze forró mentatea nem csak a tüdődnek tehet jót, de az orrdugulást is megszüntetheti.

  • … enyhítheti a gyomorfájdalmakat! Ha naponta megiszol egy bögre mentateát, az segíthet legyőzni a gyomorfájdalmaid, gyomorgörcseid!

  • … erősíthet! Nem csak a tüdődnek, a bedugult orrodnak, vagy a pocakodnak tesz jót, ha naponta fogyasztasz mentateát, hanem az immunrendszerednek is!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...