2020.01.17. 14:25:24 9419 304

Te is tehetsz ellene! – Védjük a környezetünket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bármerre nézünk, bármit hallgatunk, szinte mindenhol szembejön velünk a téma: környezetvédelem. Sokan, talán bizonyos érdekekből mindezt felesleges pánikkeltésnek tartják, ám szép számmal vannak, akik szerint igenis tennünk kell Földünk védelme érdekében.

Környezetvédelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Környezetvédelem

Néha Te is úgy érzed, Neked felesleges bármit tenni, hiszen csak csepp lenne a tengerben? Ne feledjük el, hogy minden apró tettre szükségünk van ahhoz, hogy megvédjük gyönyörű bolygónkat! Te is tehetsz azért, hogy még sokáig megmaradjon nekünk, unokáinknak, dédunokáinknak, a jövő nemzedékének ez a gyönyörűség!

Gyűjtsd szelektíven!

Tőlünk nyugatabbra kötelező külön gyűjteni a háztartásokban is a különböző anyagú hulladékokat! Nálunk még erre nincs példa, de attól mi, önszorgalomból elkezdhetnénk már otthon külön válogatni legalább a szerves, a papír és a műanyag szemetet.

Szeretsz lubickolni?

A kádban való pancsolást hagyd inkább különleges alkalmakra! Hétköznap esténként egy 5 perces zuhany is tökéletes lesz, hogy lemosd magadról a nap fáradalmait!

Válaszd a tömegközlekedést!

Autó helyett inkább tömegközlekedj, pattanj buszra, bicajra, vagy ha hosszabb útra mész, menj vonattal! Máris tettél valamit ezért a csodálatos bolygóért!

Húzd ki!

Ha már nem használod a laptopot, mosógépet, bármelyik háztartási eszközödet, húzd ki a dugót a konnektorból, hogy így se terhelt feleslegesen a hálózatot!

Jobb a hazai!

Ha van rá időd, lehetőséged, főzz magadnak, ahelyett, hogy ebédet rendelnél, és csak halmoznád a rengeteg műanyag dobozt!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...