2017.05.27. 14:18:43 11701 259

Te is szeretnél hosszabbat? – Trükk, hogy hosszabbnak hasson a lábad
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sporttal, diétával, „csodakencékkel” tehetünk azért, hogy izmosabb, formásabb, vékonyabb legyen, ám a hosszán változtatni nem igazán tudunk. Persze, csinos magassarkúba bújtatva azért valamennyit nyújthatunk rajt, úgyhogy nincs miden veszve, ha Téged is rövid lábakkal áldott meg a sors.

Színes harisnya, színes cipővel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes harisnya, színes cipővel

Ám ha úgy gondolod, ez nem elég, és még mindig lehetne hosszabb, létezik egy apró trükk, amivel még hosszabbnak hathatnak virgácsaid.

Színre szín

A következő trükk Ines Meyrose stílustanácsadótól származik. Ezt az ötleted akkor teheted magadévá, ha szoknyát viselsz – talán amúgy is ilyenkor a leglényegesebb a lábak hossza. Hogy virgácsaid még hosszabbnak látszódjanak, a magas sarkakon kívül a cipő és a harisnya színével is variálhatsz. Hogy ne törd meg a lábaid „folyamatosságát”, ügyelj rá, hogy a harisnya és a cipő azonos színű legyen!

Piros a pirossal? Na neee!

Ha kék cipőt viselnénk, elég érdekesen néznénk ki ugyanolyan kék színű harisnyában! A lényeg inkább az, hogy hasonló árnyalatú legyen a cipő és a harisnya. Vagyis jobban közelítsen a lábbeli és a „nejlon” színe, mint mondjuk a harisnya és a szoknya árnyalata.

És ez miért jó?

A szakértő szerint így nem „törik meg” testünk alsó része, ha a szoknya-magassarkú-harisnya „kombót” választjuk!

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...