2021.06.19. 08:31:48 7112 201

Te is keresed a hozzád legjobban passzoló napszemüveget? – Segítünk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, én még keresem az igazit – már ami a napszemüveget illeti.:-) Ez idáig valahogy nem találtam meg az igazán hozzám illőt. Vagy időm nem volt keresgélni, vagy az általam kiszemelt darab nem passzolt bele a nyári büdzsémbe. Vagy egyszerűen nem tudtam eldönteni, mi is passzol hozzám a legjobban.

Napszemüvegek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Napszemüvegek

Pedig ha néhány apróságot megvizsgálunk magunkon, valószínűleg hamar megtaláljuk a hozzánk leginkább illő napszemüveget.

Ha kerek formájú babaarcod van…

… akkor felejtsd el a nagy, kerek formájú kereteket! A keskeny formák sokkal jobban kiemelik a babaarcod, úgyhogy inkább ezek között válogass!

Ha az arcod, akár egy szívecske…

… választásod jó, ha lekerekített, ovális, vagy kerek formára esik. De a macskaszem szemüvegkeret is jól áll Neked, bátran válaszd ezt is!

Ha ovális arcformával bírsz…

… akkor akár válogathatsz is. A szögletes formájú keretek markánssá teszi vonásaid, míg a kerekebbek lágyítják. Amire érdemes odafigyelni, hogy a szemüveg vízszintes vonala ne legyen túl hangsúlyos.

Ha az arcod szögletes…

… abban az esetben Neked szuperül állnak majd a kerek formájú, kisebb méretű lencsék. Ezek lágyítják a kissé „merev” arcformát.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...