2023.02.10. 11:01:03 4857 214

Tartsd tisztán, hogy sokáig használhasd! – Így csillog-villog majd a hajvasalód
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha hosszú, vagy éppen félhosszú hajad van, akkor biztos lapul nálad is a szekrény mélyén, vagy inkább a fürdőszoba könnyen elérhető polcán egy hajvasaló, amivel szinte minden nap megigazítod a frizurádat. Ahogy a vasaló által igénybe vett hajadnak, úgy a hajvasalódnak is kell a rendszeres ápolás.

Hajvasaló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajvasaló

Ha szeretnéd, hogy aktuális hajsimító kedvenced még sokáig szépítse frizurád minden nap, a következő módszerekkel érdemes ápolnod, lehetőleg minél gyakrabban.

Elő az ablakpucolóval!

Bizony, a hagyományos ablaktisztító a segítségedre lehet, ha könnyebb, esetleg kicsit makacsabb szennyeződés van a hajvasalódon. Egyszerűen fújj egy kevés ablakpucoló folyadékot egy papírtörlőre, és kend át vele a hajsimító felületét.

Ha a vasalónál beválik…

… a hajvasalónál is sikerrel jársz majd! Ahogy a vasaló esetén is alkalmanként ajánlott átkenni, megtisztítani a felületet úgynevezett vasalótisztító stifttel, úgy a hajsimító esetén is érdemes kipróbálni ezt a szert. Arra ügyelj, hogy ne legyen túl forró a vasaló felülete.

Használd ki a meleget!

Ha csak apró szennyeződéseket kell eltávolítanod, nedvesíts be egy mikroszálas törlőt, és ha már langyosra hűlt a vasalód használat után, akkor töröld át vele a felületet.

Mire jó még a körömlakklemosó?

Hát a hajvasaló tisztán tartására! Tegyél egy kevés lemosót egy vattapamacsra, majd töröld át vele a hideg hajvasaló felületét. Ha kész vagy, egy tiszta ruhával simítsd át még egyszer.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...