2019.10.11. 08:55:18 8489 280

Tartsd meg a rendet! – 6 egyszerű tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak hetek, amikor az ember lánya hiába igyekszik, hiába próbálja besűríteni az amúgy is zsúfolt mindennapokba, valamiért a lakás összerámolására nem marad idő. Ez meg az azért a helyére kerül, de az igazi rendrakás elmarad. Szerencsére, azért nincs minden veszve.

Rend otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rend otthon

Ha már megvan az alap rend, már csak meg kell tartani. Kis odafigyeléssel sikerülhet is!

Minden a helyére

Akár a reggeli készülődés közepette kerültek elő a ruhák a ruhásszekrényedből, akár az esti vacsorakészítés miatt maradtak elől a konyhai gépek, ha szeretnéd megtartani a rendet, minden kerüljön vissza a helyére használat után.

Le a mosogatnivalóval!

Egy koszos edényekkel teli mosogató bizony nem nyújt kifejezetten szép látványt. Amint lehet, mosogasd el őket, vagy pakold be a mosogatógépbe. Máris jobb körbenézni a konyhában.

A kevesebb több!

Igaz ez a polcokon tárolt csecsebecsék esetében is! A túl sok apróság miatt a portörlés egy soha véget nem érő folyamat. Ám minél kevesebb időt kell arra szánnod, hogy az apróságokat le, aztán meg visszapakold, egyszerűbb folyamat lesz a takarítás is.

Vidd ki!

Ugyan sikerült elrejtenünk a kíváncsi szemek elől a szemeteseket, azért a tudat, hogy kivittük a szemetet a szelektív, illetve a szerves hulladékgyűjtőbe, felér egy kisebb takarítással.:-)

Cipőket a szekrénybe!

Vagy legalábbis a tárolóra, ha van rá lehetőség! Ha a cipők, papucsok nem foglalják el az előtér felét, máris úgy tűnik, nagyobb a rend!

Apropó, cipő!

Persze, néha lehetetlennek tűnik, de megéri tartani magunkat ahhoz a „szabályhoz”, „szokáshoz”, hogy cipővel nem robogunk végig a lakás összes helyiségén. Igen, macera lehet a cipőt állandóan levenni, aztán meg fel, ha bent maradt valami a szobában. De a tisztaság is tovább megmarad, ha erre odafigyelünk.

Ötlet: and-more.co

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...