2021.04.09. 12:03:47 7774 219

Társasjátékok, amelyeket minden korosztály élvez!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A társasjátékoktól sokan éppen a nagy klasszikusok miatt ódzkodnak, amelyek végeláthatatlan családi vitákhoz és órák hosszat tartó, olykor reménytelen meccsekké változtatták a szórakozást. Másoknak pedig érthető okokból éppen ezek a kedvenceik, ám mindkét oldalnak érdemes kipróbálni egy-két szuper, modern társast. Korfüggetlenül!

Társasjáték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Társasjáték

Még mindig tartanak a korlátozások, így a szórakozásra is szűkebbek a lehetőségeink. Ha otthon már “unjátok a banánt”, próbáljatok ki egy-két izgalmas modern társasjátékot! Olyan válogatással készültünk ezúttal, amit a kisebb gyerekektől a nagyiig mindenki egyszerre élvezhet!

Robbanó cicák – sok-sok humorral

Annak ellenére, hogy viszonylag egyszerű metódusú kártyajátékról van szó, igazán izgalmas és pörgős időtöltés, ráadásul sokat lehet közben nevetni. Nagy előnye, hogy nem dől el már az osztáskor, hogy kinek van több esélye, váratlan fordulat még az utolsó pillanatban is történhet. Szintén rendkívül hasznos tulajdonsága, hogy akár két fő is játszhatja, és így is izgalmas! Lazább napokra, le- vagy felvezető játéknak, de nagy csatározásokra is teljesen alkalmas.

Exit – szabadulójáték otthonra

Mivel a feladványokat mesélőként egyetlen személy olvassa fel, így az olvasni még nem tudó gyermekek is nyugodtan beszállhatnak, de felnőtteknek is érdekes és izgalmas lesz a játék. A szabadulószobák elvein alapuló otthoni kártyajáték a csapatmunkára, kreativitásra, logikára és az egyéni látásmódokra alapoz, így minél több főből, minél színesebb csapat áll össze, annál könnyebb dolgunk lesz. Több órás játékok, ám idő közben felfüggeszthetők, később ugyanott folytathatók és ez alatt sem foglalnak nagy helyet. Akár ketten (sőt, egyedül) is játszhatjátok, nem kell hozzá feltétlenül nagy társaság, azonban arra készüljetek, hogy ezek a játékok egyszer használhatók fel.

Imagine – csak a képzeleted szab határt

Ez a dobozos kártyajáték egy kicsit emlékeztet az Activity-re, hiszen itt is elsősorban a kreativitást használjuk a feladvány bemutatására és kitalálására. Azonban nem párok, hanem egyének versengenek, és az egyéni képességeink kisebb hangsúlyt kapnak: nincs rajzolás, körülírás vagy mutogatás, ami a szerepelni kevésbé vágyóknak gondot okozna. A feladványok bemutatása átlátszó műanyag kártyákra rajzolt egyszerű motívumok összeillesztésével, animálásával történik, így, ha például nem tudsz rajzolni is ugyanannyi az esélyed. Egész kicsik is könnyedén részt vehetnek benne, ha körönként felváltva valaki játékvezetőként megsúgja nekik a bemutatni kívánt feladványt, ők pedig a kártyákkal előadják azt.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...