2018.05.06. 17:50:20 16324 337

Táncolj és filmezz! – A legjobb táncos filmek (szerintünk:-))
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Te szeretsz táncolni? És filmet nézni? Ha mindkettőre igen a válaszod, akkor mi lenne, ha ötvöznénk a kettőt? Mondjuk, megnézel egy jó filmet, amiben táncolnak, táncolnak, és még többet táncolnak, aztán a film után táncra perdülnél. Vagy még közben?:-)

Tánc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tánc

Mert ki bírja megállni, hogy egy-egy dallam hallatán ne induljon el a lába a zene ritmusára. Őszinte leszek, én nem!:-) Sőt, a filmekben hallott betétdalokat is szívesen hallgatom, mondjuk, takarítás, főzés közben, és persze, hagyom, hogy „vezessen a ritmus”, és nyomok egy-két „figurát” a sütő előtt, vagy a felmosóval a kezemben. Elég vicces látvány lehet, de a 4 fal között elmegy!:-)

Ha filmezni és/vagy táncolni támadna kedved…

… akkor a lenti listából bővel válogathatsz! Figyelem, a lista szubjektív, a szerkesztőség hölgytagjainak ízlésvilágát tükrözi!:-)

Az örök klasszikus: Dirty Dancing

Ha táncos film, vagyis „A” táncos film, akkor csakis a Dirty Dancing jöhet szóba. A mai napig nézők millióit ülteti a televízió elé, és perdíti táncra!

A folytatás: Dirty Dancing 2.

Azt hiszem, ez egy igazán jól sikerült folytatás. A szerelmi szál és a tánc közös mindkét részben, de a ritmusok itt már tüzesebbek.

Valamit tud ez az Antonio is…:-) – Vezet a ritmus

De tud ám! És nem is akármit, hanem táncolni, méghozzá nagyon is jól! De ezzel a kiállással, kisugárzással mégis kit lep meg, hogy Antonio Banderas egy táncos filmben szerepel? Igen, engem sem!:-)

Ha Jennifer Lopez, akkor tánc, tánc és tánc – Hölgyválasz

Egy kis szerelem, egy kis tánc, egy kis Richard Gere, egy kis Jennifer Lopez! Hogy dobhat fel a tánc egy sokéves kapcsolatot, egy munkában kicsit megfásult életet? A filmből kiderül!

Amikor Channing Tatum még ruhában táncolt…:-) – Step up

Nem véletlenül lett rengeteg folytatása ennek a filmnek, hiszen minden benne van, ami a maximális kikapcsolódáshoz kell: jó zene, tánc, fiatalok, szerelmi szál és happy end. Ja, és Channing Tatum!:-)

Amikor Channing Tatum már nem (csak) ruhában táncolt…:-) – Magic Mike

Jó, ez nem az a film, aminek a jelenetit otthon előadja az ember lánya (inkább a fia:-)). Meg hát nem is lehet pironkodás nélkül végignézni, de nagyon szórakoztató, éshát a szerelmi szál sem hiányozhat. De vagy egy tippünk, hogy sok hölgytársunk nem ezért nézi meg újra és újra (és újra és újra és újra és…:-)) (A lenti jelenet a film 2.részéből származik, de nagyon vicces… és táncos… és szexi.:-))

És még egy klasszikus a végére: Flashdance

Ha táncos filmek, akkor kihagyhatatlan a felsorolásból!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...