2019.06.04. 17:25:20 8136 212

Találd meg a számodra tökéletes fülbevalót!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sosem találnánk ki magunktól, hogy a számunkra tökéletes fülbevaló méretét, azaz szélességét a szemgödrünk hossza határozza meg. Pediglen általános szabályként ezt az iránymutatást adják a hozzáértők. De mit jó még tudni, amikor fülbevalót választunk magunknak?

Fülbevaló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fülbevaló

Öltöztessen, ne elnyomjon!

Ha a fülbevalónk nagyobb, mint a szemünk, azzal azt fogjuk csak elérni, hogy a környezetünk nem az arcunkra fog fókuszálni, hanem a nagyobbacska ékszereinkre. A nagy, merész fülbevalók nagyon mutatósak, ám egy idő után zavarók lehetnek, és többnyire túl nagy megterhelést jelent a viselésük a fülünk számára. Bizonyos szituációkban még hátrányunkra is válhat, ha nem arra figyel a közönségünk, amit mondunk, hanem arra, hogyan csilingel az óriási fülönfüggőnk. A szemünk nagyságának megfelelő méretű fülbevalók között is találunk érdekes formájú, anyagú és színű darabokat!

A tökéletes hossz

Bizonyos esetekben természetesen megengedett az ízléses, de hosszú fülbevaló viselése. Az arcunkhoz illő legelőnyösebb hosszt bizony próbálgatással lehet leginkább megtalálni. De van egy kis trükk, amivel meg lehet állapítani a számunkra megengedett legnagyobb hosszt: Nyomd le az ujjaddal az álladat, és az arcéled vonalának távolsága a füledtől megadja a választ. Ezt a maximális hosszt rövid haj vagy feltűzött frizura esetén érdemes kihasználni.

Ha rövid a nyakunk

Vigyázz, a túl hosszú fülbevalók, nemhogy nem nyújtják optikailag a rövid nyakat, hanem még rövidebbnek is mutathatják! Ha rövid nyakkal áldott meg az ég, jobban tesszük, ha a fülbevalónk távolról se súrolja a vállat.

Amennyiben az álladat erőlködés nélkül oda tudod érinteni a mellkasodhoz, nincs is szükséged a hosszú nyak illúziójára.

Forrás: liveabout.com/the-best-earrings-size-and-length-for-you-13136

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.

Csak óvatosan a szempillaspirállal! – Amilyen hasznos, olyan ártalmas is lehet

A tökéletes smink elengedhetetlen tartozéka a szempillaspirál. Általában a fekete a befutó, de láttunk már barna, vagy éppen kék színben pompázó kis kefét is. Bármilyen is legyen a színe, felvitelével a célunk egyértelmű: fiatalítani szeretnénk a külsőnkön.

Szenolitikumok – Valóban az örök fiatalság forrásai?

Az embereket már a kezdetektől foglalkoztatja az örök élet kérdése. A modern kultúrákban az elmúlásról való beszélgetés olyannyira kényelmetlenül érinti az egyéneket, hogy a halál felkerült a tabutémák különféle normákkal és hárító megnyilvánulásokkal elleplezett listájára. És bár az örök élet forrásának kifürkészése századunkban nem feltétlenül zajlik rejtélyes alkimista laboratóriumok mélyén, mégis ugyanolyan aktív a téma iránti érdeklődés, csak korhoz igazodó módon.