2016.02.11. 18:30:36 6652 254

Szuper anyák! Le a kalappal előttetek! – Vicces kisfilm
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez garantáltan mosolyt fog varázsolni az arcodra! Egy gyerekkel is nehéz lehet néha elindulni otthonról, néggyel pedig egyenesen lehetetlen küldetésnek tűnik… Főleg, ha a négy gyerekből egy tipegő, a többiek pedig hármas ikrek és nyolc hónaposak… Mit tehet az anya, akinek egyszerre kell mind a négy gyereket felöltöztetni?

Szuper anyuka | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szuper anyuka | Forrás: youtube.com

Megküzd velük! Még pedig mosollyal az arcán, a végére pedig Te is mosolyogni fogsz! :) Nézd meg ezt a vicces filmet egy kalandos öltöztetésről, ami ennek a családnak valószínűleg mindennapos tortúra, mégis úgy tűnik, hogy ebben a pillanatban még élvezi is ez a szuper anyuka!

Energiában úgy látszik, hogy nincs hiányuk sem a gyerekeknek, sem az anyukának, aki folyamatosan figyeli a szeme sarkából és azonnal visszahúzza az elkóválygó bébiket. :) Nem is indulhatna szebben egy izgalmas nap.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...