2023.11.14. 08:40:00 5940 208

Szűnni nem akaró varázslat: A Harry Potter univerzum sikerének nyomában
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szó, ami szó J.K. Rowling olyan remek történetmesélő, hogy a Harry Potter könyvek izgalmas és sokszínű karakterei még mindig nagyfokú érdeklődést tudnak kiváltani a korábbi olvasókból. Nemrégiben felröppent ugyanis a hír, hogy sorozatot készítenének a nagysikerű regényekből!

Varázspálca - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Varázspálca

Az olvasók, majd a filmadaptációk szenzációja után a nézők is örökre a szívükbe zárták a szereplőket. Sok színész a mozifilmek forgatása alatt a szemünk láttára cseperedett fel, ami még inkább köti a rajongókat ehhez a különleges varázsvilághoz.
Ki ne töltött volna ki mindenféle kvíz, hogy megtudja, melyik házba osztotta volna be a Teszlek süveg, vagy melyik szereplőre hasonlít a legjobban?

A Harry Potter könyvek univerzális és időtálló témafelvetései miatt egyre újabb és újabb olvasóközönség nő fel, így nem csoda, ha a varázsvilág jelképeivel ellátott iskolaszerek és ruhadarabok sohasem mennek ki a divatból.
A Harry Potter sorozat részletgazdag képzeletbeli világát, ahol a varázsló közösség tagjai számára a varázslat és a mágia hétköznapi dolognak számít, a mozifilmek tökéletes hangulata még inkább felerősítették. Ez a képi világ már önmagában olyan sokszínű és részletes, hogy az olvasók és a nézők már csak emiatt is el tudnak merülni benne.

A regényekben megismert karakterek néhol igen erős jellemfejlődése és a szövevényes kapcsolatok feltérképezése ugyanolyan vonzerővel bír, mint a köréjük megálmodott mágikus környezet. A három jóbarát, azaz Harry, Hermione és Ron iskolás éveinek nyomon követése során olyan mindenkit érintő és foglalkoztató kérdésekkel szembesülünk, mint a felnőtté válás, a barátságok dinamikája, a jó és rossz örök harca. Ezt persze egy érdekes, varázslatos lényekkel és mágiával jócskán átszőtt alternatív világban kapjuk, ahol minden más, ám éppen ezért (vagy ennek ellenére) a különböző jellemek és döntéseik nagyon hasonlítanak a miénkhez.

A Harry Potter rajongók világszerte jelentős méretű közössége számos eseményt szervez, ezek a közösségi élmények pedig képesek tovább erősíteni a kötődés. Amennyiben lesz szerencsén Londonban eltölteni néhány napot, érdemes egy kis kitérőt tenni egy kicsit északabbra, hiszen igazi rajongók számára a Warner Bros Stúdió által létesített Harry Potter múzeum kihagyhatatlan látnivaló lesz!
Apropó, láttad már milyen varázslatos és igényes a Harry Potter nevével fémjelzett mobiltelefon?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...