2018.07.15. 17:47:36 30356 367

Szülinapi torta? Dekoráljunk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A gyakorlott háziasszonyok, ha nem is minden alkalomra, de egy-egy szülinapra azért bevállalják, hogy ők sütik az ünnepelt szülinapi tortáját. És néha a kevésbé gyakorlott, ám nagyon lelkes „asszonkák” is nekifognak, hogy ezzel lepjék meg kis családjuk apró és kevésbé apró tagjait.:-)

Torta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Torta

Megsütni, az még oké, mert az ember, ha talál egy jó receptet, követi azt, és még viszonylag jó alapanyagokat is használ, akkor egész finom tortát rittyenthet össze. Ám ha kész, akkor azért illene is valahogy kidekorálni. Ötletek következnek!

Van olyan, hogy nyert ügyed van!

Ha például vagy olyan szerencsés, hogy a gyerkőcöd kedvence a túrógombóc, akkor nagy valószínűséggel túrógombóc tortát (tehát túrós krémes) fogsz készíteni. És nyilván, ilyenkor a dekorációt sem kell túlgondolni, hiszen néhány (vagy jó néhány) darab túrógombóc kerül majd a torta tetejére.

Ha van kézügyességed!

Akkor jöhetnek a saját krémből készített, különböző véggel felszerelt habzsákból kinyomott minták!

Ha jól bánsz a marcipánnal!

És igen, ha még mindig jó a kézügyességed, akkor jöhet egy kis gyurmázás, és az ünnepelt kedvenc figurája, hobbija kerülhet a tortára, természetesen marcipánból megformázva.

Itt a nyár…

… úgyhogy elő a gyümölcsökkel! Nem csak a „klasszikus”, pudingos, tortazselével leöntött, egy kis banán, egy kis kivi, egy kis narancs gyümölcstortákra gondolok (habár az sem rossz, sőt!:-)), hanem a torta krémjével harmonizáló, a torta tetejére esztétikusan egymás mellé pakolt finom málnáról, eperről, szilváról, szőlőszemekről, meggyről. Nem csak finom, de garantáltan egészséges is!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...