2015.07.01. 15:05:07 10250 249

Szűk nadrág miatt került kórházba az ausztrál nő!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem ez az első eset, hogy egy divatos ruha vagy kiegészítő miatt valamilyen egészségügyi problémával kell szembenéznünk. Gondoljunk csak a magas sarkú cipőkre, vagy éppen a túl alacsony, papírtalpú darabokra. De hogy valaki egy nadrág miatt kerüljön kórházba... Durva!

Szűk farmer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szűk farmer

A szűk farmer majdnem megbénította!

Az ausztrál hölgy kórházba került, miután szűk farmer nadrágban segített költözködni egy barátjának. Órákon keresztül viselte a túl szűk ruhaneműt, mígnem összeesett.

Az orvosok megállapították, hogy a 35 éves nőnek drasztikusan csökkent a vérkeringés a lábában. A lábfeje teljesen elzsibbadt, gyakorlatilag nem tudott járni sem, elesett és nem tudott felállni. A túlzott nyomás miatt az alsó lábszárában megsérültek az idegek és az izmok is.

Később a hölgy úgy nyilatkozott, hogy egyre kényelmetlenebbnek érezte a farmernadrágot, ahogy teltek múltak az órák. A végén olyannyira elszorította a vérkeringését, hogy fel sem tudott kelni. Órák múlva találták csak meg, a nadrágot úgy kellett levágni róla, úgy beledagadt a lába. Ezután sem tudta mozgatni a lábujjait és a bokáját, infúziót kapott. 4 nap telt el, mire újra segítség nélkül tudott járni, ekkor kiengedték a kórházból.

Az eset komolyan elgondolkoztatott. Ha valakinek sikerült már belefutnia abba a csapdába, hogy a klimatizált próbafülkében még kényelmes farmer egy hosszú munkanapon már túl szűknek bizonyul, és nem, nem tágul ki az istennek sem, az most arra gondol, hogy többet azt a gatyót fel nem veszi... Hiszen pontosan tudja, hogy valóban rettenetesen bírnak szorítani!

A szűk farmer kora reméljük, hamarosan lejár, vagy legalábbis mindenki a méretének megfelelő darabot választja, és nem vállalja be a kényelmetlen, túl szűk darabokat. Csak azért, hogy jobban fessen, vagy mert éppen olyat lehet kapni, vagy mert úgy gondolja, hogy egy pici kényelmetlenség még belefér. Bármi is legyen az indokod, hidd el, a szépségért nem kell ennyit szenvedni!

Forrás: sciencealert.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...