2022.09.21. 09:25:00 6078 226

Szorul a nadrágszíj? Ezek a csillagjegyek viselik a legnehezebben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyugodt, ambiciózus és magabiztos emberek gyakran vágynak extravagáns életmódra. Ők természetesen szorgalmasok is, hiszen megértették, hogy a vágyott gazdasághoz nem árt keményen dolgozni. Az asztrológia 12 csillagjegye közül melyek azok, amelyek jobban ragaszkodnak a fényűzéshez?

Tudatos spórolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tudatos spórolás

Az asztrológusok öt csillagjegyet szoktak emlegetni, ha a luxus szeretete és az élet „finom” dolgai kerülnek szóba. A te csillagjegyed vajon köztük van? Rád is igaz, hogy nehezebben mondasz le a megszokott életminőséghez tartozó dolgokról?

Bika

Ők azok, akik ódzkodnak az olcsó (hatású) dolgoktól, és kitartó munka árán, de magas színvonalú életet kívánnak biztosítani nem csupán maguknak, de a szeretteik számára is. A szép és gazdag élet nem opció náluk, hanem az egyetlen út.

Ikrek

A kockázatokat is szívesen vállaló csillagjegy képviselői a drága tárgyak és a boldogság között gyakran húznak egyenlőségjelet. Habár elég válogatósnak számítanak, ha luxuscikkről vagy szórakozásról van szó, mélyen – és szó nélkül - a zsebükbe nyúlnak.

Oroszlán

Adni és kapni. Persze az utóbbiból csak olyat, ami megfelel az Oroszlán jegy szülöttjei kényes (és sokszor drága) ízlésének. Mivel lehet őket elbűvölni? Bármi exkluzívval, és ők is igyekszenek hasonló módon lenyűgözni a környezetüket.

Nyilas

A nyughatatlan Nyilasok szívük szerint állandóan úton lennének, de inkább az all-inclusive, egzotikus tájakon való kikapcsolódás áll hozzájuk közelebb. Érzik, hogy talán nem kellene ennyi pénzt áldozni drága éttermekre és szállodákra, mégsem tudnak lemondani ezekről.

Bak

Erről a földhözragadtnak kikiáltott jegyről köztudott, hogy egyben az egyik leginkább összpontosítani tudónak is számít. Általában hosszasabb mérlegelés után vásárolják meg a drágább termékeket, és vigyáznak arra, hogy ezek illeszkedjenek az aktuális életstílusukba. Habár szeretik a minőségi dolgokat, talán ők azok, akik leginkább belátással vannak, ha anyagi lehetőségeik korlátozottak.

Forrás: www.womansera.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...