2020.01.30. 15:49:23 6608 244

Szórakozás a party sátorban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Érkezik a tavasz, a fák már rügyezni kezdenek, a virágok lassan kinyílnak. A kertben lévő pihenőhely megtervezését és elkészítését is lassan át kell gondolni.

Party sátor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Party sátor

Legtöbbünk számára a kertben történő pihenés a szabad délután elengedhetetlen része. A kényelem szempontjából tanácsoljuk a party sátrat a ház mellé elhelyezni. A konyha, a víz és a WC közelsége fontos a vendégek és a házigazda számára. Ezeknek a hangulatos sátraknak nem csak az az előnye, hogy fedve vagy részben bezárva is használhatják, hanem viszonylag kis téren is felépíthetik őket. Csodálatos, hogy még egy kis kertben sem kell feladnia kellemes találkozókat barátaival vagy családjával. Természetesen, ha időnként több ismerőst szeretne fogadni, ez nem jelent gondot a kerti party sátrak számára. A csatorna segítségével két sátrat könnyen egyebe csatlakoztathat. Megvédi Önt és vendégeit a nyári vihar, a szél és a heves esőzésektől.

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő party sátrat?

Rendelkezésre állnak acél és alumínium szerkezetű pavilonok, különféle modellekben és méretekben. A legpraktikusabb és legnépszerűbb méretek a 3x3 és 3x6m sátrak. Praktikusságot, egyediséget, a minőséget és még sok más előnyt kínál a BRIMO márkás sátor. A sátor összecsukása és felállítása az olló szerkezetnek köszönhetően nem sok időt vesz igénybe. A megfelelő modell kiválasztása előtt fel kell tennie magának néhány alapvető kérdést: Milyen gyakran fogom használni a sátrakat a szezonban? Mennyi ideig lesz felállítva a sátor kertemben? A sörsátrat professzionális célokra is felhasználom? Ha ismeri a válaszokat, a sátor kiválasztása könnyű lesz.

A modelleket összehasonlíthatja a weboldalunkon. Hat modell különféle jellemzőkkel igényes ügyfelek számára is. A vízhatlan ponyvák, amelyek poliészter anyagból vannak szőve, belső részük pedig PVC réteggel van bővítve biztonságot biztosítanak a sátor alatt. A sátorcsomag konstrukciót, tetőponyvát, három szilárd oldalfalat és rögzítőcsapokat tartalmaz. A sátrak szinte bármilyen felületen kibonthatók és rögzíthetők. Betonon vagy más szilárd alapon javasoljuk a homokzsákok használatát a rögzítésre, amelyeket a tartozékok között a honlapunkon megtalál.

Élvezze a pihenést és a kikapcsolódást a kertjében, barátaival és ismerőseivel. Szervezzen egy grillpartit vagy egy kis baráti összejövetelt.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...