2017.06.11. 14:16:31 10204 269

Színezd újra – Dobd fel a hétköznapi tárgyaidat egy kis színnel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretsz kertészkedni, de néha azért el tudnál viselni egy kis változatosságot? Szereted a hétvégi nyugodt reggeliket, de valami mintha hiányozna? Közeleg a párod, gyerkőcöd, legjobb barátnőd születésnapja, és Te valami különleges ajándékkal lepnéd meg, melynek már a csomagolása is egyedi? Egy kis szín minden problémádat megoldja!

Színek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színek

Szerezz be vidám, élénk színű festékeket (lakkfestéket, textilfestéket, festéksprayt), szigetelőszalagot, és máris indulhat a dekorálás.

Kedves meglepetés vidám csipeszekkel

Ha kedvesed, barátod, rokonod már az ajándék csomagolásával is szeretnéd meglepni, készítsd vidám dekorációt az ajándéktasakra saját kezűleg. Ehhez csak néhány fa ruhacsipeszre lesz szükséged, aminek a végeit különböző színű lakkfestékkel kend át! Csíptesd a tasi tetejére, melyben remélhetőleg szintén saját készítésű ajándék bújik meg!

Dobd fel a tároló kosarakat!

Te is szereted a kisebb vagy nagyobb kosárkákat, amikbe mindenféle dolgokat elrejthetsz? Használhatod gyümölcstartónak, kenyeres kosárkának, de akár amolyan „kacattartónak” is. Ha szeretnéd kicsit feldobni őket, keverj össze akrilfestéket vízzel 1:1 arányban, és kend be a kosárkák széleit, amilyen vastagságban szeretnéd. Annyi rétegben vidd fel a festéket, amennyi elfedi a kosár eredeti színét.

Unalmas a kerti munka?

Ha egy kicsi színt viszel bele, nem lesz az! A kisebb méretű eszközök nyelét nyugodtan fesd be valamilyen vidám színnel! Ehhez a nyél köré olyan magasságban tekerj szalagot, amilyen magasan be szeretnéd festeni az eszközt. Mielőtt nekiugranál a festésnek, előtte dörzspapírral csiszold le a színezni kívánt felületet. Ha kész, mehet rá a festék, akár több rétegben is.

Színezd ki a reggeleket!

A konyhai fatálcát is könnyedén feldobhatod egy kis színnel! Szigetelőszalaggal válassz le egy kis vékony részt a tálcából, amit aztán pink vagy valamilyen élénk színű festékkel fess le! Hagyd megszáradni, és máris vidámabban indul a reggel!

Színes virágok színes vázában

Ha unalmas a „sima” üvegszínű vázád, csak mártsd bele az alját valamilyen matt, vidám színű lakkfestékbe, és hagyd megszáradni! Már csak egy kis virág hiányzik a régi-új vázádba!

Még a szék lába is „mosolyog”

Hát, ha mosolyogni nem is fog, biztosan vidám színben pompázik majd! Szigetelőszalag segítségével válassz le egy tetszőleges magasságú részt az szék lábából. Kicsit csiszold meg, majd valamilyen élénk színnel, mondjuk, sárgával fesd át! Csak egy kis apóság, és mennyivel másabb lesz a konyha, terasz stb. hangulata!

Forrás: livingathome.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...