2024.10.14. 15:39:00 319 14

Színes programokkal várja a közönséget a RUSZT színházi fesztivál a Ráday utcában
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Színházi előadásokkal, városi sétával, koncerttel, inkluzív foglalkozásokkal, garázsvásárral, ingyenes színházi nevelési programmal, magyar és angol nyelvű improvizációs előadásokkal és workshopokkal várja az érdeklődőket a RUSZT színházi fesztivál október 21. és 27. között a Ráday utcában.

Színház Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színház Fotó:123rf.hu

Az Itt és Most Társulat, a Stúdió K, a MáSzínház, a Pinceszínház és a VerShaker közös szervezésében megvalósuló programsorozat az alkotókat és a befogadókat egyaránt a kapcsolódásra, az új utak keresésére invitálja - fogalmaztak a közleményben, amely szerint a fesztivál programjának középpontjában a "változás" hívószó áll.

A programsorozat művészeti és alkotó közösségi élményeket kínál az érdeklődők számára, miközben megmutatja a Ráday utcai színházak és partnereik egyedi arcát és hangját, művészeti és emberi értékeit.

A RUSZT megnyitója, valamint a Pinceszínház évadnyitó sajtótájékoztatója október 21-én, 18 órakor lesz a teátrum Török Pál utcai épületében. A fesztivált, amelynek keretében 7 napon keresztül 4 helyszínen 27 program várja a közönséget, Fehér Renátó költő nyitja meg.

A rendezvénysorozat részeként október 22-én, kedden megnyílik Siklósi B. Judit gobelinkiállítása, valamint bemutatják a Pinceszínház Médea című előadását és az Itt és Most Társulat Lélekvesztő című produkcióját.

Az RUSZT színházi fesztivál látogatóit a Stuart Mária című előadás premierje, a Jordán Tamás és Zoltán Áron közreműködésével megvalósuló VerShaker, nyílt próba, magyar és angol nyelvű improvizációs előadások és workshopok is várják. Részt vehetnek egyebek mellett a független színházi szféra helyzetéről folytatott beszélgetésen, de garázsvásár és egy koncerttel egybekötött zárórendezvény is várja őket.

A fesztiválon idén a Visegrad Fund által támogatott, 5 ország improvizációs társulatainak részvételével létrejött V4 Improv Connect produkció is fellép, illetve a grazi bázisú, osztrák, szlovén és olasz improvizatőrökből verbuválódott The Show Peeps is bemutatkozik.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...