2015.12.29. 17:38:32 6903 223

Szilveszteri ruha – nemcsak XS-es méretre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha szilveszteri ruha, akkor mindenkinek a csillivilli, lenge, flitteres darabok jutnak eszébe, amelyek természetesen csak a vékonyka lányokon állnak jól. Mi most bebizonyítjuk, hogy ez nem így van! A normál vagy éppen plus size alkatú hölgyek is felöltözhetnek csinosan, és nem feltétlenül csak a fekete színben gondolkozhatnak! Íme, néhány ötlet, fotókkal!

Forrás: bustle.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Forrás: bustle.com

A szilveszter azon kevés alkalmak közé tartozik, amikor felvehetjük a csinos ruhánkat, és valljuk be, néha napján nagyon jól esik egy kicsit másként, nőiesebben, elegánsabban öltözködni, mint hétköznapokon. Használd ki az alkalmat, irány az éjszaka, és zsebeld be a bókokat! Ja, ne félj a színektől akkor sem, ha nincs modell alkatod – örülj neki! - persze egy fekete ruha mindig elegáns, de a színek fiatalítanak! :) Csalogasd elő Te is magadból belső Istennődet!

1. Szürkében és ezüstben pompázni

Forrás: refinery29.comForrás: refinery29.com

2. Aranyos pezsgőszín, A-vonalú szabás

Forrás: killerkurves.comForrás: killerkurves.com

3. Királykék ruha, szexis szabás

Forrás: bustle.comForrás: bustle.com

4. Arany, kígyómintás

Forrás: bustle.comForrás: bustle.com

5. Világos ezüst, cseles szabással

Forrás: bustle.comForrás: bustle.com

6. Bordó ceruzaszoknyás ruha

Forrás: bustle.comForrás: bustle.com

7. Maxi fekete, nagyon alkalmi

Forrás: bustle.comForrás: bustle.com

8. Elegáns, visszafogott fekete-fehér együttes

Forrás: bustle.comForrás: bustle.com

Forrás: bustle.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...