2023.02.06. 14:29:25 6524 246

Szilikon tok – Ragyogjon újra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha új telefon vásárlására adjuk a fejünket, nem szabad megfeledkeznünk annak védelméről, valamilyen tok, tartó, védőfólia formájában. A legkedveltebbek mostanában a szilikontokok, mert tartósak, strapabíróak. Egyetlen apró probléma lehet csupán velük: könnyen elszíneződhetnek, így sárgás színben pompázhatnak.

Szilikon tok telefonra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szilikon tok telefonra

Szerencsére, semmi nincs veszve, mert némi odafigyeléssel menthető a tok. De ha megtörtént a baj, akkor sem kell elkeseredned, ragyoghat újra még újra az a „telefonkabát”.

Hogy elkerüld az elszíneződést!

Csupán néhány apró „szabályt” kell betartanod, hogy elkerüld az elsárgulást!

  • Fő a rendszeresség! Tisztítsd meg rendszeresen a tokot, pláne az olyan szennyeződésektől, mint az izzadság vagy éppen nikotin. Ha takarításra adod a fejed, akkor pedig ne feledkezz meg a tisztítószer alapos eltávolításáról.

  • Használd! A fertőtlenítőkendő a telefontok esetében is csodákra képes.

  • Ne maradjon nedves! Ügyelj rá, hogy tisztítás után alaposan szárítsd ki a tokot, hogy ne maradjon vizes!

  • Vigyázz rá! Ha lehet, ne érje a telefont, illetve a tokot erős napsugárzás vagy meleg!

És ha már megtörtént a baj!

Ne ijedj meg, még menthető a tok! Csupán néhány könnyen elérhető házi csodaszerre lesz szükséged. No persze, és egy kis időre!

  • A mindenre IS jó citromlé!Használd ki a citrom fehérítő erejét! Préseld ki 2-3 darab sárga gyümölcs levét, majd áztasd benne a tokot néhány órán keresztül!

  • Elő a sütőporral! Vagy éppen a szódabikarbónával! Egy táskanálnyi port keverj el egy kis öblítővel és meleg vízzel. Dörgöld át a folyadékkal a tokot, majd rakd bele a keverékbe két órácskára, végül alaposan öblítsd le és szárítsd meg!

  • Elő a mosószerrel! Keverj össze ecetet némi mosóporral és langyos vízzel. Néhány órára tedd a tokot a folyadékba, lehetőleg úgy, hogy ellepje a víz. Ha letelt az idő, vedd ki a tokot, öblítsd le és szárítsd meg alaposan!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...