2024.06.30. 17:40:47 6563 224

Szeretted a caprinadrágot? – Ha igen, van egy jó hírünk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A térd alá érő, szűk fazonú nadrág valamikor a kétezres évek környékén élte virágkorát. Capri nadrágot hordott minden lány, kortól, testalkattól függetlenül. Inkább tavasszal, nyáron volt közkedvelt, de a vastagabb anyagból készült változat egy csizmával télen is kényelmes és csinos viselet volt. Ha Te is szeretted, akkor ideje beszerezned újra néhány darabot!

Capri nadrág Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Capri nadrág Fotó: 123rf.hu

Bizony, mert ahogy a trapéznadrág, úgy a caprinadrág is reneszánszát éli. Mutatjuk, 15-20 év elteltével milyen kiegészítőkkel érdemes viselned a háromnegyedes nacidat!

Mindennek a „teteje”

Egy hosszított fazonú blézer, alatta pedig egy top, és már kész is a trendi összeállítás. Attól függően, milyen alkalomra mész, vagy éppen milyen kedved van, viselhetsz hozzá sportosabb, vagy éppen elegánsabb szabású blézert.

És az alja…

Hogy milyen cipőt érdemes felvenned a régi/új kedvenc caprinadrágodhoz? Az alkalomtól, illetve a kedvedtől függ! Ha ünnepélyesebb megjelenésre van szükséged, akkor jöhet egy magas sarkú, esetleg telitalpú cipő vagy szandál. De ha rohanós lesz a nap, egy kényelmes balerinacipő is jók mutat ehhez a fazonú nadrághoz.

Ami a színt illeti

Míg fiatalként mindenféle színben is felvettük a caprinadrágot, felnőtt fejjel érdemes átgondolni, milyen árnyalat mellett tesszük le a voksunkat. Nem árulunk el nagy titkot, hogy érettebb korban a fekete lesz a Te színed, már ami a háromnegyedes nacit illeti. Elegáns, minden színhez passzol (még a feketéhez is!), és örök!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...