2018.03.10. 13:41:08 14360 414

Szeretsz online vásárolni? – Ezeket inkább személyesen vedd meg
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néhány apróságtól eltekintve, én még kissé ódzkodom az online vásárlástól, de ismerek olyat, aki már a nagybevásárlást is a laptopján, okostelefonján végzi. Sőt, van olyan, aki nem rest még online turkálni sem, vagyis lelkes vásárlója egy használtruha kereskedés internetes áruházának.

Farmer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farmer

Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy az interneten keresztül, vagy személyesen, az üzletben szerzi-e be a számára szükséges termékeket, azért vannak dolgok, amiket online nem feltétlenül érdemes megvásárolni. Mi most főként különböző ruhaneműkre gondolunk, a teljesség igény nélkül van itt néhány holmi, amit személyesen jobb beszerezni.

Ha futásra adnád a fejed!

Itt a tavasz, a jó idő, egyre többen gondolják úgy, hogy a futás megfelelő mozgásforma lesz a télen felszökött plusz kilók ledolgozására. Ehhez persze nem árt beszerezni a megfelelő ruházatot, lábbelit sem! Utóbbit nem a legjobb ötlet online megrendelni, bármennyire is kecsegtetnek minket az internetes áruházak jobbnál jobb ajánlatokkal. A jó futócipő elengedhetetlen, hiszen nem csak a mozgás hatékonyságát növelhetjük vele, de egészségünket is óvhatjuk mozgás közben. Felpróbálás, „tesztelés” nélkül nem érdemes ilyen jellegű lépőt vásárolni, mert pórul járhatunk.

Csinosban, tényleg csinosan!

Ugye Te is láttál már nem egy olyan fotót, ahol az online katalógusban szereplő ruha teljesen másként mutat az otthonunkban felpróbálva. Hiába szép a képen, hiába olcsó, utóbbi sajnos sokszor a minőség rovására megy. Éppen ezért ha biztosra akarsz menni estélyi ruha, vagy a párodnál az öltöny esetén, vegyétek a fáradságot, hogy szépen körbesétáljátok a közeli vagy távolabbi üzleteket, butikokat. Megéri a befektetett energia!

Ha egy szuper farmert akarsz!

Akkor szerintünk semmiképpen ne online szerezd be azt, pláne, ha egy drágább darabról van szó. A farmer pont az a ruhadarab, amely felvéve teljesen más, mint képen, hiszen idomul a testünkhöz. Viselve is változhat a mérete, ezért fontos, hogy mielőtt megvesszük a kiszemelt darabot, próbáljuk fel!

Csak a melltartót ne!

Mi, nők, pontosan tudjuk, hogy melltartót vásárolni nem egy kétperces mutatvány. Hiába passzolna ránk a kiválasztott méretű fehérnemű, felvéve mégis bevág, kilóg, szúr, bök, vagy éppen lötyög rajtunk. Éppen ezért rendkívül rizikós online vásárolni ezekből a ruhadarabokból. Ugyanez igaz a fürdőruhák esetén is!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

„Szabad szappanozni…” – Erre használd a szappant a kézmosáson kívül!

Lehet szögletes, kerek, kicsi, vagy nagy, boltban vásárolt, kézműves, vagy akár házilag, általad készített. Az illatát nézve pedig a variációk száma végtelen. Naná, hogy a szappanról van szó, ami nem csak bőrünk ápolására szolgál, hanem a háztartás, otthonunk számos pontján bevethető még!

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.