2020.07.13. 10:59:40 7060 212

Szereted a mattot? – Csináld házilag!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A matt árnyalatok idén (is) hódítanak, már ami a körömlakkokat illeti. Ha az otthoni körömlakk-készleted szinte csak fényes színekből áll, akkor sincs minden veszve. Mattíts otthon, házilag!

Matt körömlakk - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Matt körömlakk

Két módszer is rendelkezésedre áll, az egyikkel az éppen felvitt réteget mattíthatod, a másikkal a körömlakkod varázsolhatod „tompa fényűvé”.

Mattítás festéskor

Ehhez szükséged lesz természetesen körömlakkra, egy vékony ecsetre és némi sütőporra. Kend fel a lakkot a körmeidre, majd az ecset segítségével, vékony rétegben kenj sütőport a még nedves körömlakkra. Hagyd hatni kicsit a port, majd vízbe mártott ecset segítségével kend át a körmöket újra, de már csak vízzel. Ezzel leszeded a felesleges port. A fenti műveletet egyenként végezd el a körmeiden!

Mattítás festés előtt

Ehhez szükséged lesz a mattítani kívánt körömlakkra (ne UV-s, illetve shellakk legyen), egy kis kukoricalisztre vagy kukorica keményítőre, egy mozsárra és egy kisméretű spatulára. A mozsárban törjük finom porrá a keményítőt vagy lisztet, szórj belőle a körömlakkos üvegbe, majd jól rázd össze a lakkal. Indulhat a házi manikűrözés!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.