2020.01.04. 13:36:25 4982 189

Szereted a kihívásokat? – Itt most lesz bőven! VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Új év, új kihívások, szokták mondani. Vagy inkább új őrültségek? Az elmúlt esztendőkben bővelkedett az internet népe izgalmasabbnál izgalmasabb, viccesebbnél viccesebb, sőt, olykor veszélyes kihívásokban. Ki-ki a saját vérmérsékletének megfelelően vett részt ezekben a mókákban.

Nevetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nevetés

A most következő videó is bőven tartalmaz vicces kihívásokat. Aki úgy érzi, számára nem elegendőek a mindennapi élet kihívásai és vágyna még némi izgalomra, azok bátran vágjanak bele a filmen szereplő kihívásokba!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...