2018.03.11. 08:30:58 12617 357

Szereted a friss újság illatát? – És a tintafoltot?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Idilli reggeli kép: a gyermek egyedül, önállóan, ügyesen, csendben reggelizik, Te pedig nyugodtan meg tudod inni a reggeli kávédat, miközben átlapozod a reggel érkezett, még friss és ropogós napilapot. Mert hiába az internet, azért van ennek a „műveletnek” némi hangulata!

Friss újság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Friss újság

Sőt! A frissen főzött kávé és az újság illatának keveredése igazi ébresztőként hat ránk. Annak sajnos már kevésbé örülünk, ha az újság néhány „betűje” a ruhánkon, asztalterítőn landol. Vagyis, foltos lesz az ingünk, blúzunk, asztalunk. Még szerencse, hogy erre is van megoldás!

Használj terpentint!

Kenj egy kevés terpentint a foltra egy vattapamacs segítségével, kicsit dörgöld meg, majd mehet az egész a mosógépbe! Nagyon fontos, hogy előtte mindenképpen végezz próbatisztítást, nehogy roncsolódjon az anyag!

Nem csak a fogadra!

Nedvesítsd be az anyagot a tintafoltnál, majd tegyél rá egy kis fogkrémet! Hagyd hatni pár percig, majd mosd ki géppel vagy kézzel.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...