2022.06.14. 15:07:04 7389 246

Szereted a feliratos pólókat? Nézd meg, hogy ez mit mond el rólad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A feliratos pólónak köszönhetően kifejezheted önmagad. Érdekes felirat, divatos grafika vagy nem mindennapi pattern? Nem csak felhívják magukra a figyelmet, de nagyon sokat mondanak el a te divat érzékedről és az életedről! Nézd meg, hogyan érezheted magad különlegesnek, és válaszd a feliratos pólókat!

Feliratos póló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Feliratos póló

Feliratos póló: a műfaj klasszikusai

Minden nap mozgunk a város utcáin, elvegyülve a tömeggel. Szeretnél kitűnni belőle? Elég lesz, ha kiválasztod a megfelelő öltözéket. Ami segít abban, hogy felhívd magadra a figyelmet, minden bizonnyal a felirat a pólón. A megfelelő feliratnak vagy a lenyomatnak köszönhetően kifejezheted az érzéseidet azok felé, akikkel találkozol. Ki tudja, lehet, hogy az új feliratos pólónak köszönhetően lehetőséged lesz új, tartalmas ismeretségekre szert tenni?

Biztos, hogy nagyon sok feliratos póló van a szekrényedben. Gyakorlatilag mindenhez illik, számos alkalomra fel tudod venni és könnyedén összeállíthatod más ruhákkal, még, akkor is, ha nincs érzéked a divathoz. Érdemes a szekrényedben tartani jó pár feliratos póló kollekciót.

Egyértelmű felirat? Vitatott pattern? Talán sokszínű graffiti a pólón? Az Ozonee boltjában nagyon sok érdekes lehetőséget találsz, amik közül kiválaszthatod számodra a legmegfelelőbbet és elfoglalhatja helyét a ruhatáradban. Az, amit választasz, kizárólag tőled függ, a te preferenciáidtól és bátorságodtól: https://ozonee.hu/hunmFerfiPolokFeliratos-3940.html.

Mivel hordjuk a férfi feliratos pólókat?

A feliratos pólókat megtalálhatunk minden férfi ruhatárban. Ez az az alapöltözet, melynek segítségéve kifejezheted azt, amit érzel. Nagyon könnyen kombinálhatod más ruhadarabokkal.

A melegebb napokon a feliratos férfi pólók, egyszerűen elengedhetetlenek. Alulra felveszed a kedvenc farmer rövidnadrágodat, sportos nadrágodat vagy az elegánsabb chinosokat, és máris kész vagy, hogy elindulj a városba, a felirat a pólón pedig, a te személyiségedet nyilvánítja ki. A hűvösebb napokra érdemes felvenni pluszban egy melegítőfelsőt vagy pulóvert, de ha kigombolható modellt vagy elegáns kardigánt választod, a felirat a pólón még mindig látható lesz, te pedig felhívod magadra a figyelmet.

A feliratos férfi póló nagyon jól néz ki találkozókon, nyári pikniken, vakáción, az irodában vagy családi ebédnél és: természetesen, egy feltétellel, hogy nem köt téged a dresscode és a családi ebéd, nem hivatalos légkörben zajlik. A feliratos, és feliratos póló között is van különbség: léteznek a mutatósabb mintázatú modellek, amiket érdemes a lazább találkozókra meghagyni, de léteznek feliratos póló kis felirattal, semmi akadálya, hogy felvedd például a munkahelyedre. Ehhez pedig, minden további nélkül viselhetsz egy öltönyt is.

A feliratos póló megváltoztatja a ruhatárad

Szükséged van a ruhatáradat felfrissítésére és még színeket is vinnél bele? A férfi póló erre ideális alkalmat biztosít. Ha pénztárca kímélő megoldásra vágysz, térj be az Ozonee boltjába, biztosan jobban fogod magad érezni ezekben az új ruhákban: https://ozonee.hu/hunmFerfi_Polok-3912.html. Irány vásárolni!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!