2016.03.19. 14:43:04 14384 441

Szeresd a tested, baby! – Ezért légy büszke a kerek formáidra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindannyian szeretnénk lapos hasat, formás, kerek popsit és szép, kerekded melleket. Van, akinek ez „soványsága” miatt nem adatik meg, míg máson megvan minden – csak néhány számmal nagyobban, mint ahogy ő szeretné. Pedig ahogy a modellalkat, a vékony testalkat, úgy a kerekded idomok is igazán szerethetőek.

Kerek formák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kerek formák

Ha Téged is kerekded formákkal áldott meg a sors, és mindent meg is teszel, hogy egészséges legyél, vagyis rendszeresen mozogsz, és odafigyelsz a táplálkozásra is (persze, egy kis bűnözés néha belefér:-)), valójában semmi okod az aggodalomra. „Csupán” meg kell szeretned a kerekségedet.

Légy büszke a kerekded idomaidra, mert…

… ha az tükröződik rajtad, hogy rendben vagy önmagaddal, majd’ kicsattansz az egészségtől, boldog vagy, kalóriaszámolgatás helyett szereted és élvezed az életet, azt a környezeted is észreveszi majd.

… bizonyos orvosi kutatások szerint a kissé húsosabb hölgyek ritkábban betegednek meg Alzheimer- vagy Parkinson-kórban és tovább is élnek. Persze, ez nem jogosít fel minket arra, hogy mostantól aztán habzsoljunk, mert – mint már fentebb is írtuk – kiegyensúlyozott táplálkozással és rendszeres testmozgással tehetünk a legtöbbet egészségünk megőrzéséért.

… azért valljuk be, a fehérneműk sem mutatnak rosszul a kerekebb formákon. Sőt!

… egy lágyan ringó női csípő kellemes látvány a férfiszemnek. És ne hidd, hogy annyira bánják, ha kerekebb csípőt látnak sétálni maguk előtt.

… az édes kis zsírpárnáknak nem csak minket védenek, de hozzánk bújó kedvesünket is – nem kell attól félni, hogy az imitt-amott kiálló csontocskák sérülést okoznak.

… a husikról mindenki azt tartja, hogy sokkal vidámabban és viccesebbek, mint soványabb embertársaik. És ez nagyjából így is van!:-)

… a kerek idomok igenis szexisek.:-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szájöblítés természetesen, olívaolajjal

Az olívaolajos öblögetés egy hagyományos gyakorlat, amelynek számos egészségügyi előnye van a szájápolásban és az általános jóllétben. Ez a természetes módszer segít megelőzni a fogínygyulladást, csökkenti a szájszagot, és hozzájárul az általános száj- és fogegészség fenntartásához. Az alábbiakban részletesen ismertetjük az olívaolajos öblögetés legfontosabb előnyeit és a helyes használatát.

A pánik több arca és befolyásoló tényezői

Herman Wouk amerikai író meglátása szerint: a félelmet még úgy-ahogy, el tudjuk viselni, mivel emberibb, így nem foszt meg teljesen bennünket a cselekvőképességtől. Ezzel szemben viszont a pánikot úgy értelmezi, mint az abszolút erkölcsi megsemmisülést. Többek szerint viszont a félelem és a pánik kéz a kézben járó érzelmi állapotok – ám ez utóbbi esetében a leküzdhetetlennek érzett menekülési kényszer válik dominánssá. Felmerülhet a kérdés, mely szerint: hány változata lehet a pániknak? Ezekből hozunk most néhány érdekes meglátást.

Ájurvéda, a több ezer éve létező egészségmegőrző rendszer

Az ájurvéda egy több mint 5000 éves indiai holisztikus gyógyászati rendszer, amely a test, az elme és a lélek egyensúlyára törekszik. Az ősi szanszkrit nyelvből származik, ahol az "ayur" jelentése élet, a "veda" pedig tudást jelent, tehát az ájurvéda szó szerint az "élet tudománya". Nem csupán betegségek kezelésére szolgál, hanem az egészség megőrzésére és az életminőség javítására is fókuszál.