2017.09.01. 13:00:36 10561 294

Szeptember 10-től tolják a bulit - Megint lesz Sztárban sztár!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bár a harmadik évad után a negyedik széria átlagnézettsége csökkent, a TV 2 idén is elindítja szórakoztató műsorát a Sztárban Sztárt. Néha ciki, néha zseniális, de azt nem vitatjuk, hogy tényleg szinte az egész ország imádja... Méghozzá ezért.

Sztárban Sztár 2017 | Fotó: facebook.com/sztarbansztar - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sztárban Sztár 2017 | Fotó: facebook.com/sztarbansztar

A zenei produkció már többször is elnyerte a Story Ötcsillag az év leg-leg-legje díjat, illetve Az év televíziós produkciója díjat, ezenkívül a Magyar Televíziós Újságírók Legjobb nagyszabású show műsora és a Kamera Korrektúra Legjobb szórakoztató és zenei tévéműsor díját.

Szóval egy díjnyertes show-ról van szó, ergo sokat várunk tőle. Hiszen, akik vasárnap este leülnek a tévé elé, felhőtlenül akarnak szórakozni, és szerencsére ez meg is adatik. Már azoknak, akik kedvelik az ilyen jellegű show műsorokat, a többiek valószínűleg inkább elkapcsolnak a Gyűrűk Urára - mert az szinte mindig adja valamelyik csatorna - , még ha századszor látja is :). Mondjuk az biztos, hogy sokkal nézhetőbb dologról van szó, mint az utóbbi években televízióadásba kerülő tehetségkutatók bármelyike... Még akkor is, ha bizonyos szinten a Sztárban sztár is a tehetségkutatókban színpadra kerülő énekesekből táplálkozik. Na, meg a musical színészekből. Szerencsére általában a krémjét sikerül összeválogatni. Azokat, akik már évek óta jelen vannak a szakmában, és nem csak elvétve hívják meg őket falunapokra... És tényleg jó hangú, jó előadói kvalitásokkal rendelkező, szerethető művészek jelennek meg a képernyőn, és okoznak néha nem kicsi meglepetéseket. Kedvencünk még mindig Pál Dénes, a második széria nyertese:

A Sztárban Sztárt ezek a zseniális hazai sztárok tetszik élvezetessé azzal, hogy hétről hétre más előadó bőrébe bújnak, és próbálnak a lehető legjobban hasonlítani az eredetihez. Ebben stylistok, sminkesek, maszkmesterek, énektanárok és koreográfusok állnak rendelkezésükre. Az egész tényleg egy hatalmas házibulira hasonlít, és mivel profikról van szó, a zenekedvelő nézőnek általában nem kell siralmas produkciókon végigvergődnie, és folyamatosan kapcsolgatnia a tévét, amikor valami gagyi megy (lásd Nagy Duett... grr). A legtöbb színpadra kerülő dal valóban profi, és új oldaláról ismerhetjük meg az előadókat is.

Gáspár Laciról, a harmadik évad győzteséről szerintem még saját anyja sem gondolta volna, hogy így tud táncolni és Michael Jacksont énekelni egyszerre:

Idén Singh Viki, Horváth Tamás, Pápai Joci, Csézy, Oláh Gergő, Kollányi Zsuzsi, Cserpes Laura, Ekanem Bálint Emota, Détár Enikő, Berkes Olivér, Király Viktor és Janicsák Veca bravúrozhat, és hitetheti el a nézővel, hogy ő Magyarország legsokoldalúbb előadója - ugyanis a pénznyeremény mellett (amit általában felajánlanak valamilyen szervezetnek, alapítványnak a sztárok) ezt a díjat kapja meg a Sztárban sztár nyertese. A műsorvezető idén is Tilla lesz, a zsűrinek egyelőre csak két tagja ismert: visszatér Liptai és ott lesz Majka is. Hajós András és a TV2 között némi feszültség keletkezett, így valószínűleg őt nem láthatjuk, pedig az ő penge poénjai is hozzájárultak a műsor népszerűségéhez - legalábbis szerintünk. (A férjem csak miatta volt hajlandó egyáltalán belenézni...:D) Bereczki sem tér vissza az ítészek közé, így két zsűritag nevét még homály fedi. Hamarosan azonban minden kiderül!

A kezdés: szeptember 10., vasárnap, 18:55.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...