2018.07.09. 11:00:39 11753 337

Szépség! Hibák? – Vagy csak mi látjuk annak?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi, nők, csak nagyon ritka esetben vagyunk elégedettek magunkkal, legalábbis úgy összességében. Mert valami bibit mindig találunk magunkon. Mire elfogadjuk az egyik (valószínűleg csak vélt) testi hibánkat, máris találunk egy újat.

Szeplős arc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szeplős arc

Hát, mit tegyünk, ilyenek vagyunk mi, nők. Pedig a férfiakat korántsem a tökéletesség vonzza, és mit sem törődnek azokkal az apróságokkal, amiket mi óriási problémának gondolunk.

Túl kerek itt, túl kerek ott?

Te sem tartozol a fitnessmodellek csapatába, inkább kerekded formákkal büszkélkedhetsz? Bizony, tégy is így, vagyis légy büszke a kerek csípődre, a formás combjaidra, egyszóval a nőies formádra!

Mert a szeplő szexi!

Ha szerinted nem is, a férfiak igenis vonzónak találják az apró pöttyöket az arcunkon! Úgyhogy, nem eltüntetni, hanem büszkén viselni kis pontocskákat!:-)

Ami ugyan kerek, de nem elég nagy…

… legalábbis szerinted! Naná, hogy a mellekről, vagyis a méretükről van szó, ami soha nem elég nagy/kicsi/közepes, legalábbis a gazdája szerint. Pedig az erősebbik nem képviselői nem ilyen kritikusak ám!

Túl nagy a szünet? Ne bánd!

Úgy gondolod, a két első fogad között túl nagy a hézag? Hát legyen ez a szexepiled, és mosolyogj büszkén!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...