2023.09.04. 08:30:40 6824 249

Száraz, napos és meleg idő várható a héten
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Derült, száraz, napos idő várható szeptember első hetében.

Nyárias hangulat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyárias hangulat

Hétfőn napos idő várható kevés gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Az északi, északkeleti szél nagy területen megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 23-24 Celsius-fok körül alakul.

Kedden derült idő várható, és bár napközben kevés gomolyfelhő képződik, csapadék nem lesz. A Dunától keletre időnként megélénkül az északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 17, a hidegre érzékeny, valamint szélcsendes helyeken 10 fok alatt valószínű. A csúcsérték 23 és 28 fok között alakul.

Szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap derült, napos idő lesz, csapadék nélkül, a légmozgás mérsékelt marad. Szerdán a minimum-hőmérséklet 7 és 17, a maximum 25 és 30 fok között várható.

Csütörtökön a reggeli 10 és 18 fokról 25 és 30 fok közé melegszik a levegő. Pénteken a minimumok 11 és 18, a maximumok 25 és 30 fok között alakulnak.

Szombaton a minimum-hőmérséklet 12 és 19, a maximum 24 és 31 fok között várható, és vasárnap is hasonlóan alakulnak az értékek, hajnalban 13 és 20, délután 24 és 31 fok között alakulnak a maximumok.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Főzés nélküli frissítő levesek – Ha beüt a forró szezon

A téli időszakban a melengető ételek, míg a nyári hőségben leginkább a hűsítő jellegű változatok fogyasztását részesítjük előnyben. Számos levestípussal még a főzéssel járó időt is megspórolhatjuk. Ilyenek a nyers zöldség- és gyümölcsfélékből, valamint fűszernövényekből készített hideg vagy hűtve tálalt levesek. Népszerűségüket alacsony kalóriatartalmuknak és gazdag tápanyagértéküknek köszönhetik, melyek fogyasztásában még a fogyókúrázók is örömüket lelhetik.

Húsz helyszínen több mint 50 program a 31. Gizella-napokon Veszprémben

Húsz helyszínen több mint 50 program várja az érdeklődőket a 31. Gizella-napok programsorozat keretében Veszprémben. A kulturális sokszínűség ünnepének nevezett rendezvénysorozatot május 6. és 12. között tartják.

Hasznos tippek a környezettudatos és takarékos életért

A nemzetközi fejlesztési program (UNDP) 2024 januárjában az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás elengedhetetlenségére hívta fel a figyelmet. Bizonyos intézkedések megtételét azért tartja kulcsfontosságúnak, hogy mindezekkel csökkentsük e drámai változásokkal szembeni sebezhetőségünket. Az elmúlt években tapasztalt szélsőséges időjárás, a tengerszint emelkedése egyre sürgetőbbé tette a lépések megtételét. Mi most azt igyekszünk körbejárni, hogy egyénenként, saját környezetünkben, otthonainkban, mit tehetünk a klímaváltozás elleni védelem érdekében, illetve a folyamat megfékezésében.