2021.08.16. 17:48:03 7857 248

„Száguldás, Porsche, szerelem…” – 4+1 (szerintünk) legjobb autós film
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak, akik egyenesen imádnak vezetni. Vannak, akik utálnak. Megint mások azért ülnek volán mögé, mert muszáj, egyébként gyaloglós/kerékpározós/tömegközlekedős típusok (jelen!:-)). Bárhogy is van, nagyon valószínű, hogy kedvenc autós filmje mindegyik tábor képviselőjének van.

Autó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Autó

Ha neked még sincs, száguldj végig a következő listán, talán megleled az „Igazit”! Ha mégsem, akkor meg legalább pihensz néhány órát!

Verdák

Kicsi kocsi – Tele a tank

Ford v Ferrari – Az aszfalt királyai

Rush – Hajsza a győzelemért

Űrdongó

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...