2018.10.26. 13:22:19 10543 324

Szabj gátat az italfogyasztásnak, közben spórolhatsz is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy üveg bor vacsorához. Hupsz, a hétvégén átjön az a kedves pár! Utána kinek a szülinapjára megyünk? Csörögnek is az üvegek a bevásárlókocsiban, és repkednek a forintok a pénztárcánkból a pénztárnál. Az alkoholfogyasztással járó kiadások megterhelik a családi kasszát, te számon és kordában tartod ezt a drága szokást?

Vörösbor feszt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vörösbor feszt

Egy amerikai felmérés szerint átlagosan az éves fizetésük 1%-át költik el alkoholra, amely első hallásra nem is tűnhet nagy összegnek. De már máshogy hangzik, ha ezt az összeget előre vetítjük 10-20 évre, nem igaz? Könnyen meg tudod határozni egy átlagos hónap italvásárlásra költött kiadását egy kis jegyzeteléssel, ami kiindulópont lehet a körülbelüli éves összeghez.

Az alkohol sokunk számára a szórakozás és a kikapcsolódás velejárója, de belegondoltunk-e már, hogy a ráköltött pénzből mi mást is vásárolhattunk volna? Ezt az összeget félre is tehetnénk! Nem arra szeretnénk buzdítani, hogy soha többé ne igyál meg egy korty pezsgőt sem koccintáskor, inkább arra ösztökélnénk, hogy legyél tudatában a mennyiségnek.

A mérsékelt szint túllépésével a túlköltekezésnél jóval súlyosabb gondjaink is lehetnek, például egészségügyi problémák és költségek!

Hogyan találj vissza, ha elszaladt veled a ló?

Ha gyakran jártok el, akkor csökkentsd alkalmanként a korábbihoz képest felére az elfogyasztott alkohol mennyiségét. A társaság a fontos, nem a fogyasztás!

Nem nagy dolog utánajárni annak sem, hogy hol van a közelben „Happy Hour”-kedvezményt nyújtó hely.

A minden évben megtartott rendezvényekre bevásárolhattok közösen előre is. Mennyiségi kedvezmény érhető el, és egyben látni az alkoholos italokat kicsit kijózanító is lehet.

Forrás: thebalanceeveryday.com/what-lifetime-of-drinking-costs-4142309

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...