2018.08.24. 15:52:04 8279 242

Suli? Buli! – Ezekkel a dalokkal (szinte) biztos!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hihetetlen, hogy lassan újra magunk mögött tudhatunk egy nyarat, és ismét indulnak a dolgos hétköznapok. Persze, mi felnőttek, nem álltunk meg a munkával a nyáron sem, de azért ez a pár hónap még nekünk is más. Pláne, ha a gyerkőcünk, unokánk is jól megérdemelt szünidejét tölti, vagyis hamarosan töltötte.

Iskolatáska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Iskolatáska

De nincs mese, nemsokára becsengetnek, a táskák újra megpakolva könyvekkel, a buksik tudással, az utcák, iskolaudvarok újra gyerekzsivajtól lesznek hangosak. Hangolódjunk egy kicsit mindannyian, kisebbek és nagyobbak, az előttünk álló tanévre!

Britney Spears: ...Baby One More Time

Bergendy-Demjén: Iskolatáska

Pink Floyd: Another Brick In The Wall

The Connells: ’74-’75

Fenyő Miklós: Rendezd át az iskolát

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...