2019.06.17. 17:41:57 9641 289

Stílusos és kényelmes hálószobára vágysz? – Így megvalósíthatod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Érdekes, hogy míg életünk nagy részét itt töltjük, valamiért mégis kissé elhanyagolt része ez otthonunknak. Naná, hogy a hálószobáról van szó, ahol kipihenhetjük a napi fáradalmakat, ellazulhatunk. Ám ha a berendezéséről van szó, nem törekszünk a tökéletesre…

Hálószoba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hálószoba

Sőt, nagyon nem. Pedig csak néhány apróságra kellene odafigyelni!

Nem mindegy, hol hajtod álomra a fejed!

Vagyis, inkább az a nem mindegy, hogy min! A megfelelő ágy, matrac kiválasztása fontos lehet a pihentető alvás érdekében!

Színek? Csak visszafogottan!

Legyen egy alapszíned, lehetőleg valamilyen kellemes árnyalatot részesíts előnyben! A többi színt ennek megfelelően válaszd ki. De továbbra is maradj a természetes tónusoknál! A túl erős, túl harsány színek akár zavaróan is hathatnak pihenésünkre.

Figyelj, hogy a kevesebb ne kevesebb legyen!

Ugyan a visszafogottság a lényeg, ha hálószobáról van szó, azért a teljesen kopár háló sem túl szívmelengető. Néhány díszpárna, kép a falon és máris kellemesebb az összhatás.

Figyeljünk az árnyékolásra!

Ha lehet, az alvás idejére iktassunk ki mindenféle természetes és mesterséges fényt, hogy pihenésünk nyugodt legyen!

Okoskütyük? Ki velük!

A nyugodt, pihentető alvás érdekében a telefon, laptop, számítógép ne a hálóban kapjon helyet!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...