2018.11.05. 16:11:16 10541 319

Spinracing, sportolj diszkófényben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tegye fel a kezét az, aki nagy hévvel megfogadta, hogy esténként végig tekeri a híradót a szobabiciklin, végül aztán pár hét múlva a garázsba száműzte az eszközt!

Spinning - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Spinning

Valljuk be, irányítás nélkül ez az edzésforma is kifoghat rajtunk, pedig gyakran véljük úgy, hogy biciklizni mindenki tud. Ha a spinning unalmasnak tűnik, kapcsolj rá még egy fokozatot, és próbáld ki a spinracinget!

A speciális teremkerékpáron folyó edzés ajánlható mindenkinek, aki zsírt szeretne égetni, és formásodni szeretne. Ez az aerob edzésforma sikeresen fejleszti az állóképességet is úgy, hogy szakértő edző vezetésével az ízületeink sem károsodnak.

A kardioedzés és az alsótestet erősítő gyakorlatok mellett a felsőtestet szintén átmozgatják egy-egy ilyen zenés, koreografált foglalkozáson.

A lassú, a közepes és a gyakran gyors ütemű zenék, amelyekhez jól illik a diszkógömb fénye, vidám hangulatot kölcsönöznek a változatos mozgáshoz. A spinracing jó hangulatát és az önbizalmunkat a csoport támogató ereje is támogatja, de emellett számos, a testednek is kedvező hatással jár a sík- és a hegymenet váltogatása:

  • javul az immunrendszer ellenálló képessége,
  • erősödnek a térdízületek és hát,
  • csökken a koleszterinszint. A sportág hívei mindenkit óvva intenek a gyakori tévhitektől. Azaz ne hidd, hogy kerékpárversenyzőnek kell lenned a magas intenzitású edzéshez! Bárki elkezdheti, ám nem biztos, hogy már az első (pár) órát simán végigtekered. Sőt, a combod sem fog tőle megvastagodni, mivel nem az izomtömeget növeli a spinracing.

Ha megvan a kellő lelkesedésed, kapd fel a válladra a sporttáskád, amibe előzőleg belekerült már a minimum fél liter víz, a könnyű sportruházat, a kényelmes biciklis cipő, és természetesen egy törölközőre is szükséged lesz! Ha nem kedveled a hangos zenét és a nagyon dinamikus mozgásformákat, akkor viszont a spinracing nem a Te sportod lesz, de biciklizni még elmehetsz! :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...