2015.12.04. 13:53:54 6252 199

Sokat sír a baba? Ezt a módszert minden szülőnek tudnia kell!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Dr. Hamilton, gyermekorvos kifejlesztett egy módszert, amellyel – állítása szerint – minden babát meg lehet nyugtatni, és a hatására abba hagyják a sírást. A fogást egy videóban is megmutatja, így könnyedén elsajátíthatjuk.

Síró baba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Síró baba

A lényeg, hogy a babát kb. 45 fokos szögben döntsük, a pocakja legyen lefelé, két kis kezét fogjuk gyengéden a mellkasához, a másik kezünkkel pedig tartsuk meg a popóját, amit óvatosan rázogatunk, akár körözgetni is lehet vele. A módszert azért fejlesztette ki a gyermekorvos, hogy nyugodt körülmények között vizsgálhassa meg a kis betegeit.

A Hamilton-fogás

Az orvos esküszik a fogásra, amit valószínűleg hamarosan Hamilton-fogásként ismerhetünk majd. Azt vallja, hogy az esetek nagy százalékában beválik a módszer, ha a gyermek mégsem hagyja abba a sírást, akkor lehetséges, hogy beteg vagy éhes. Ez a módszer körülbelül a bébi 2-3 hónapos koráig alkalmazható biztonsággal, mivel utána már túl nehéz lenne megtartani így.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...